Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk'un yeni dizisi belli oldu!

Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk'un yeni dizisi belli oldu!
Tüm Türkiye'nin yüreğini dağlayan Kadın dizisinden ayrılan Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk'un yeni projesi belli oldu..

Televizyon dünyasının en başarılı dizilerinden biri olan Kadın yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Fox Tv ekranlarında yeni bölümleri ile izleyenleri gözyaşlarına boğan dizinin iki önemli başrol oyuncusu Caner Cinndoruk ve Bennu Yıldırımlar kadrodan ayrıldı. Sevilen iki oyuncunun diziden ayrılması büyük üzüntü yarattı. Beklenmedik bir şekilde diziden ayrılan yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk hemen başka bir projeye koştu. İşte Kadın dizisinde canlandırdığı Sarp karakteri ile tanınan oyuncu Caner Cindoruk'un yeni projesi..

SARP, KADIN DİZİSİNDEN AYRILDI

Bahar, Arif, Hatice ve Sarp'ın geçirdiği korkunç kazanın ardından sezon arasına giren Kadın dizi yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Geçirdikleri kazanın ardından hastaneye kaldırılan Bahar, Arif, Hatice ve Sarp'ın durumları izleyici tarafından çok merak edilmişti. Yeni sezonun ilk bölümünde hepsinin hastanede olduğu gösterildi. Bahar ve Arif'in durumu Sarp ve Hatice'ye göre daha iyiydi. Hangisinin öleceği merak edilirken, başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar'ın diziden ayrıldığı açıklandı. Hal böyle olunca Bahar'ın annesi Hatice geçirdikleri kaza sonrası kurturalamayarak hayatını kaybettii. Hatice'nin ölümü ailesini perişan etmişti. Üzerinden çok geçmeden hala tedavisi devam eden Sarp'ın da durumu kötüye gitmeye başladı. Bahar annesinin ölümünün ardından bir şok daha kaldıramaz derken Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk'un da diziden ayrılacağı açıklandı. Kadın dizisinden ayrılık haberi daha çok duyulmadan yeni proje için anlaşma sağladı. İşte Sarp karakterine hayat veren yakışıklı ve başarılı oyuncu Caner Cindoruk'un yeni dizisi..

CANER CİNDORUK'UN YENİ ADRESİ

Bahar, Arif, Hatice ve Sarp'ın durumları merak edilirken önce Hatice’nin ölümünü öğrendi. Ardından Sarp’ın kötüleşmesiyle adeta şok oldu. Önümüzdeki bölümde Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk Kadın dizisindeki oyunculuk hayatına veda edecek. Kadın dizisinin hemen ardından Ay Yapım ile el sıkıştı. Caner Cindoruk Türkiye'nin en başarılı kadın yönetmenlerinden Hilal Saral’ın imza atacağı Zemheri dizisinin kadrosuna katıldı. Show TV’de ekrana gelecek dizinin kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran gibi başarılı isimler yer alıyor. Sema Ergenekon senaryosunu yazdığı Zemheri dizisinin çekimleri Ekim ayının sonlarında çekilmeye başlanacak.

17-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar