Kadın Dizisi'nin Sarp'ı Caner Cindoruk Zemheri'nin Kadrosunda!

Kadın Dizisi'nin Sarp'ı Caner Cindoruk Zemheri'nin Kadrosunda!
İzleyicinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizilerden olan Kadın dizisinde rol alan Usta Oyuncu Caner Cindoruk Zemheri Dizisi'nin kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar!

Ay Yapım tarafından yep yenibir dizi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 2020'nin ilk aylarında izleyici ile buluşacak olan Zemheri Dizisi'nin hazırlıklarında sona gelindi. ilk bölüm fragmanı da yayınlanan dizi seyirci tarafından heyecanla beklenmeye başladı.

Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Zemheri'nin yönetmenliğini Hilal Saral üstlenirken senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme alıyor. Başrollerinde Alperen Duymaz, Ayça ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu gibi usta oyuncular rol alıyor. Dizi de ayrıca geçtiğimiz sezonlarda Kadın dizisinde rol alan ve burda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan usta oyuncu Caner Cindoruk'da dahil oldu. heyecanla beklenen diziyle ilgili detaylar haberimizde!

Caner Cindoruk Zemheri İle Ekrana Dönüyor!

Adalet ve aşkın büyüklüğünün sorgulanacağı ve heyecanla takip edilecek yeni dizi Zemheri Ocak 2020'de Show Tv'de ekranlara gelecel. uzun bir süredir Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve heyecanla beklenilen Zemheri'nin tanıtımları yayınlanmaya başlandı. İzleyiciyioldukça heyecanlandıran tanıtımlar sonrası dizi merakla beklenmeye başlandı. Usta yönetmen Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi sürpriz bir şekilde usta oyuncu Caner Cindoruk'u da kadrosuna kattı. Son olarak Kadın dizisinde rol alan ve bu sezonun başında senaryo gereği diziden ayrılan Caner Cindoruk'un Zemheri'de rol alacak olması heyecanla karşılandı. Tam yayın tarihi ve günü belliolmayan dizinin konusu da oldukça ilgi ve dikkat çekiyor. 

Zemheri Dizisi'nin Konusu Ne?

Türkiye'nin önde gelen yapım şirketlerinden Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv'de ekrana gelecek olan Zemheri dizisi, inşaat işçsi babasının bir kaza sonrası on üç kişinin ölümüne sebep olduğu iddiası üzerine onun haksız yere suçlandığını düşünen Firuze harekete geçer. Babasını haksız yere suçlandığı bu olaydan kurtarmak için girdiği bu yolda birçok badireler atlatan Firuze, bu yolda Azay ile karşılaşacaktır. Ayaz'ın evinin sorumluluğu omuzlarındadır ve evlenmek üeredir. Ancak tam evlenmek üzereyken çok sevdiği Firuze ile karşılaşır. Firuze ve Ayaz arasında yaşanacak büyük aşk büyük vedalar ve çaresizlikleri de beraberinde getirir. Firuze babasının suçsuz olduğunu kanıtlama yolunda Ayaz'la ilgili çok acıtıcı kararlar vermek zorunda kalacaktır. 

26-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar