Kadın Dizisinin Şirin’i Seray Kaya Kaza Geçirdi!

Kadın Dizisinin Şirin’i Seray Kaya Kaza Geçirdi!
Kadın Dizisinin başarılı karakterlerinden Şirin’i canlandıran güzel oyuncu Seray Kaya talihsiz bir kaza geçirdi ve bileğinden sakatlandı. İşte haberin detayları!

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran ve final yaparken seyircinin çok üzüldüğü Kadın dizisinin performansı yüksek oyuncularından Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya dizinin bitmesiyle birlikte kendine vakit ayırmaya başladı. Son olarak tüm dünya gibi ülkemizi de kasıp kavuran koronavirüs günlerinde de evinde karantinaya aldı kendisini. Ardından dizide oldukça popüler olan ve seyirci tarafından çok sevilen imajını da değiştirdi ve kıvırcık olan saçlarını kestirdi. Tüm her şey iyi güzel giderken Seray Kaya talihsiz bir kaza geçirdi ve sevenlerini bir anda telaşlandırdı. Bileğinden sakatlanan Seray Kaya’nın durumu ve haberin detayları aşağıda!

Seray Kaya Kaza Geçirdi!

Fox Tv’de ekrana gelen ve geçtiğimiz aylarda final yapan Kadın dizisinin başarılı oyuncusu Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya karantina günlerini evinde geçiriyor. Ancak geçtiğimiz gün yine evinin bahçesinde küçük bir gezintiye çıkan Seray Kaya talihsiz bir kaza geçirdi. Evinin bulunduğu sitenin bahçesinde paten yaparken bir an dengesini kaybeden ve düşen Seray Kaya bileğinden sakatlandı. 29 yaşındaki güzel oyuncu kaza sırasında sakatlandı. Bileğini inciten Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından bileğinin fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu Seray Kaya’ya takipçileri geçmiş olsun dileklerini iletti. Bizde güzel oyuncuya geçirdiği bu talihsiz kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Seray Kaya Kimdir?

Güzel oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Seray Kaya daha sonra değişik yerlerden de oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Huzur Sokağı adlı diziyle yapan Seray Kaya bu dizide gösterdiği performansla yapımcıların dikkatini çekmiştir.  Daha sonra birçok dizide rol alan ve canlandırdığı karakterlerle dikkatleri çeken oyuncu son olarak reyting rekorları kıran Kadın Dizisinde Şirin karakteriyle seyirci karşısına çıkmış ve seyirci tarafından çok sevilmiştir. Seray Kaya’nın rol aldığı dizilerden bazıları şunlardır. Huzur Sokağı, Kocamın Ailesi, Evli ve Öfkeli, Gülümse Yeter, Kadın.

05-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar