Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın acı günü!

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın acı günü!
Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın geçen yıl babası vefat etmişti. Babasının acısını çok derinden yaşayan Seray Kaya bir yakınını daha kaybetti. Seray Kaya'nın acı günü!

Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Seray Kaya'nın anneannesi  vefat etti. Ünlü oyuncu Kaya, anneannsinin vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. 2019 yılında da babasını kaybeden Seray Kaya, anneannesinin hasta yatağındaki son görüntülerini paylaştı. Seray Kaya Instagram hesabından paylaştığı videoya "Nur yüzlüm, nurlar içinde.. Arayan, mesaj atan herkese minnetle.." notunu ekledi.

Seray Kaya: Kalbim artık dayanmıyor

Kadın dizisindeki kötü karakter Şirin'i canlandıran Seray Kaya 2019 Şubat ayında babasını kalp krizi sebebiyle kaybetmiş ve süreci oldukça ağır geçirmişti. Babasının ani vefatına çok üzülen Kaya, babasına adadığı bir şarkı yazmış ve bir klip çekmişti. Şimdi de anne annesini kaybeden Kaya, "Kalbim artık dayanmıyor! Nurlar içinde, babamla birlikte... Canım anneannem..." şeklindeki cümlelerle annenannesini de son yolculuğuna uğurladı.

Seray Kaya doğum gününde babasını kaybetmişti

Oyuncu Seray Kaya, ani bir kalp kriziyle kendi doğum gününde babasının vefat şokunu yaşamıştı. Seray Kaya, "Babam. Hani derler ya babasının kızı… Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet, sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım. Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ”Arkanda dağ gibi baban var” derdin. Ben hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum. Seni çok seviyorum" paylaşımını yaparak bu sözlerin yer aldığı bir şarkıyla babasına sevgisini ve özlemini anlatmıştı.

Seray Kaya kimdir?

Ünlü oyuncu Seray Kaya Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisinde yer almış ve kötü, psikopat bir kardeş rolüyle başarılı bir performans sergilemişti. Kaya 4 şubat 1991 İstanbul doğumlu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Kaya, Huzur Sokağı dizisiyle televizyon dünyasına adım attı. Kocamın Ailesi, Evli ve Öfkeli, Rengarenk dizilerinde de rol alan Kaya, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar