Kadın’ın Bahar’ı Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setinde Görüldü!

Kadın’ın Bahar’ı Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setinde Görüldü!
Fox Tv'de yayınlanan Kadın'ın Bahar'ı Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setinde Görüldü! Peki Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setine neden gitti, oyuncu Kuruluş Osman'a mı katılıyor?

Fox Tv ekranlarında üç sezon boyunca yayınlanan Kadın dizisi geçtiğimiz günlerde ekrana veda etmişti. Dizi başarılarıyla herkesi mutlu ederken oyuncuları da dizinin bitmesinin ardından dinlenmeye çekilmişti. Dizinin başrolünde yer alan ve Kadın Dizisi’nde oldukça başarılı bir performans sergileyen ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan güzel oyuncu özge Özpirinçci oyunculuğu ile gönüllerde taht kurdu. Güzel oyuncu Ay Yapım imzalı henüz konusu belli olmayan ve Netflix’te yayınlanacak dizi için hazırlanırken geçtiğimiz günlerde Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni Kuruluş Osman’ın setinde görüldü. Bu gelişme bir anda sosyal medya ve kulislerde gündem olurken oyuncunun Kuruluş Osman kadrosuna katılacağı yorumları yapılmaya başlandı. İşte detaylar!

Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setinde!

Kadın Dizisinde üç sezon boyunca Bahar karakteriyle seyircinin karşısına çıkan ve dizinin final yapmasıyla birlikte adı çeşitli projelerle anılmaya başlanan Özge Özpirinçci Kuruluş Osman setinde görüldü. Oyuncunun Kuruluş Osman’ın kadrosunda yer alacağı iddiaları bir anda sosyal medyada kendine yer buldu. Son günlerde peş peşe yaptığı yeni oyuncuları kadrosuna katan Kuruluş Osman bu haberlerle gündemden düşmezken acaba Özge Özpirinçci de diziye mi katılıyor söylentilerini beraberinde getirdi. Güzel oyuncunun dizinin setinde keyifli anlar yaşadığı ve mutlu olduğu gelen haberler arasında yer aldı.

Özge Özpirinçci Kuruluş Osman Setine Neden Gitti?

Atv’nin reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman bir anda özge Özpirinçci diziye dahil oluyor söylentileriyle çalkalandı. Oysa gerçek bambaşkaydı. Güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeni projeler konuşmak ve Kuruluş Osman’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ ile tanışmak için Kuruluş Osman setine gitmişti. Güzel oyuncu yapımcı Mehmet Bozdağ ile ileriye dönük projelerde çalışma şartlarını değerlendirdiler. Daha sonra setten ayrılan Özpirinçci’nin bu ziyaretten keyif aldığı bildirildi. Şu günlerde Netflix’te yayınlanacak Ay Yapım imzalı mini dizi için hazırlanan oyuncunun parteri ise Birkan Sokullu oldu. Mart ayında çekimleri başlayacak dizinin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor. Son olarak Fox Tv’de yayınlanan ve üç sezon boyunca seyircinin heyecanla takip ettiği Kadın Dizisi’nde yer alan oyuncu dizinin final yapmasıyla birlikte dinlenmeye çekilmiş ve gelecek yeni projeleri değerlendirmeye başlamıştı.

14-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar