Kadir Doğulu'dan çocukları sevindirecek yeni proje!

Kadir Doğulu'dan çocukları sevindirecek yeni proje
Canlı yayında hayranlarıyla buluşan Kadir Doğulu’nun çocukları sevindirecek projesi merak uyandırdı. Ünlü oyuncu bu proje için hayranlarından nasıl bir talepte bulundu?

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'dan çocukları sevindirecek yeni bir proje müjdesi geldi. Canlı yayında hayranlarıyla buluşan ve samimi açıklamalarda bulunan Doğulu’nun çocukları sevindirecek projesi merak uyandırdı. Ünlü oyuncu bu proje için hayranlarından nasıl bir talepte bulundu? Şimdi detaylar

Kadir Doğulu'dan çocukları sevindirecek yeni proje

Günlerdir devam eden coronavirüs tedbirlerinden dolayı evinden yaptığı canlı yayınla projelerini anlatan Kadir Doğulu çocukları çok sevindirecek projesini SosyalBen Vakfı ile yapacak. TRT1 dizisi Vuslat'ın yakışıklı oyuncusu yaklaşan doğum gününde çocuklara umut olacak projesi hakkında bilgiler paylaşan ünlü oyuncu canlı yayını sırasında binlerce beğeni topladı

Sosyal Kimlikleri Destekleyecek

Hayranlarıyla Instagram hesabından canlı yayında buluşan ünlü oyuncu kendisini heyecanlandıran projesini tüm detaylarıyla anlattı. Sevenlerinin sorularını içtenlikle cevaplayan Kadir Doğulu, SosyalBen Vakfı ile doğum gününde çocuklara umut olacak yeni projesini başlatacak. Kadir Doğulu bir saat süren canlı yayında günlerinin nasıl geçtiğine dair soruları cevapladıktan sonra SosyalBen Vakfı ile olan projesine açıklık getirdi.

Daha Mutlu Bireyler Projesi

SosyalBen Vakfı’nın dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7–13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik mutlu bireyler projesi birkaç aşamadan oluşuyor. Kadir Doğulu canlı yayın sırasında bu projenin aşamalarını madde madde sıraladı.

1- Çocukların sosyal gelişim ve sosyal kimliklerini desteklemek

2- Ufuklarını genişletmek

3- Özgüvenlerini güçlendirerek daha mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak

4- Paylaşım ve toplumsal yaşam bilinci kazanmalarını desteklemek

5- Ve projenin sürekliliğini sağlamak

SosyalBen Vakfının dezavantaj bölgelerindeki 7/13 yaş aralığındaki çocuklar için gerçekleştirdiği projeler için yoğun çaba sarf eden Doğulu saha çalışmalarına destek veriyor..

Saha Çalışmalarında Bulunuyor

Kadir Doğulu, kendisi için çok önemli olan projenin içinde bulunmanın inanılmaz keyif verdiğini aktardı. Projenin gerçekleşmesi için saha çalışmaları yapan oyuncu; resim, müzik, dans, tiyatro, yaratıcı yazarlık, kısa film, fotoğraf, spor, yaratıcı drama, sahne sanatları, icat gibi farklı temalardaki atölye çalışmalarına destek veriyor. Çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayan vakfın hayatını değiştirdiğini söyleyen Doğulu “Gençleri desteklemek geleceği garanti altına almak demektir” diyerek projenin önemini vurguladı. Canlıtv olarak böylesine ulvi bir projede yer alan Kadir Doğulu’ya başarılar diliyoruz.

Doğum gününde hediye istemedi

Canlı yayını sırasında değer verdiği SosyalBen Vakfı ile ilgili projesi hakkında detaylar veren Kadir Doğulu, kendisine doğum gününde hediye vermek isteyen hayranlarından bir de talebi oldu. Sevenlerinin kendisine doğum günü hediyesi yerine vakfa bağış yapmalarını isteyen Doğulu bu bağışın kendisi için en güzel doğum günü hediyesi olacağını belirtti.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar