Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? (23 Ağustos Cuma)

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? (23 Ağustos Cuma)
Fox TV gündüz kuşağında yepyeni bir yarışma programını ekranlara getiriyor. İlk haftasını geride bırakan Temizlik Benim İşim programında kim elendi?

Daha önce TLC kanalında yayınlanan Temizlik Avcıları programında temizlik avcılarından biri olan Kadir Ezildi bu sezon Fox TV'de sevenleriyle buluşuyor. Sosyal medyadan da büyük ilgi toplayan temizlik hastası Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayın hayatına başlayan Temizlik Benim İşim programı ilk haftasını geride bıraktı. Peki 23 Ağustos'ta ilk finali yayınlanan yarışma programında haftanın birincisi kim oldu? Kimler kaç puan alarak yarışmadan eli boş döndü? Temizlik Benim İşim yarışmasının formatı nedir?

TEMİZLİK BENİM İŞİM'İN BİRİNCİSİ KİM OLDU? (23 AĞUSTOS CUMA)

İlk bölümü 19 Ağustos Pazartesi günü yayınlanan programda ilk haftanın birincisi belli oldu. 5 yarışmacının 5 evi sunucu Kadir Ezildi ile birlikte temizlediği programda rakiplerinden en yüksek puanı alan yarışmacı 27 yaşındaki Nuran Ayaz oldu. Sunucu Kadir Ezildi'den de iyi puan alan yarışmacı Nuran Ayaz, Temizlik Benim İşim'in 10.000 TL'lik ödülünün ilk sahibi oldu. 

19-23 AĞUSTOS 2019 YARIŞMACILAR VE ALDIKLARI PUANLAR

1. Nuran Ayaz- 18 Puan

2. Sedanur Şimsek

3. Başak Başak- 12 Puan

4. Mahsuni Baylan- 8 Puan

5. Coşkun Güler (Con)- 7 Puan

TEMİZLİK BENİM İŞİM YARIŞMASININ FORMATI

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak.

Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

TEMİZLİK BENİM İŞİM'E NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Temizlik Benim İşim programına temizlik yaparak büyük ödülü kazanma amaçlı başvuranlar olduğu gibi kirli evlerini temizletmek ve yarışmaya hizmet ettirmek isteyenler de başvurabilir. Titiz yarışmacı başvuru formu ve kirli ev başvuru formu için; https://www.fox.com.tr/Temizlik-Benim-Isim/ekstra/37/Basvuru-Formu

Temizlik Benim İşim hafta içi her gün 14.00'te FOX'ta!

24-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar