Kalk Gidelim 88. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 88. Bölüm izle!
Cumartesi akşamları ekran başındakileri kahkahaya boğan Kalk Gidelim 88. bölümü ile izleyicileri kırıp geçirecek. Kalk Gidelim'in son bölümünde neler oldu?

TRT1 ekranlarının komedi dizisi Kalk gidelim 88.Bölüm izlemek için bu akşam ekran başına geçiyoruz. Cumartesi akşamları ekran başındakileri kahkahaya boğan Kalk Gidelim dizisi 88. bölümü ile yine izleyicileri kırıp geçirecek. Kalk Gidelim'in son bölümünde neler oldu, bu akşam izleyici neler yaşayacak, hep beraber bakalım.

Kalk Gidelim 88. Bölüm izle!

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Yıldız Kültür, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Beyazıt Gülercan, Kerem Kupacı’nın yer aldığı Kalk Gidelim dizisi tam 87 bölümdür seviyeli mizah anlayışıyla ekran başındakileri güldürüyor. Bu akşam ekrana gelecek olan 88. Bölümde dünürlük meselesi kaldığı yerden devam edecek. Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil’in inanılmaz mücadelesine çocukları da destek verirken ummadıkları bazı durumlarla karşılaşırlar. Dünürlük meselesini açılınca Şerif, ebeveynine haber verir. Hayırlı bir iş için Yeşilyurt’a gelen Aynur ve Samet, ortalığın karışmasına sebep olurlar. Meryem, Seyfettin ve Sevda ortak karar alırlar. Amaçları kız isteme sürecini ve evliliği engellemektir.  Yıllar önce nikah masasında Mustafa Ali tarafından terkedilen Meryem bu sefer dikkatlidir. Kız kardeşinin başına aynı şeyin gelmesini istememktedir. Seyfettin ve Sevda ise Nurhatçe’nin göz göre göre ellerinden çekip gitmesinden tedirgin olurlar. İki tarafın da korktukları başlarına gelecek mi hep birlikte izleyip göreceğiz.

Dudu’ya sürpriz yaparak konak alan Şakir, konağın tadını bir güzel çıkarmaktadır. Herkesi yeni konağına davet etmesi Veli ve Duru’yu kızdırır. Çünkü onların kendi evleri yoktur. Mustafa Ali, Nurcan, Sefer ve Perihan birlik olup çocuklarını ev sahibi yapmaya çalışırlar, ancak başlarına gelmedik kalmaz. Üstelik Yeşilyurt’ta emlak fiyatları almış başını giderken Şerif’in herkese bir sürprizi vardır. Kalk Gidelim 88. Yeni bölümü 30 Kasım 2019 cumartesi günü saat 20:00’de TRT1 de…

Kalk Gidelim Dizisinin Konusu nedir?

STAFF Film'in yapımcılığını yaptığı diziyi Özgür Pak yönetiyor. Şirin bölgemiz Ege’de çekimleri süren dizi TRT1'in bu sezondaki mizahi dizisi oldu. Ailesinden ayrılıp İstanbul'a yerleşen Mustafa Ali’nin iflas etmesi sebebiyle köye yerleşmesiyle yaşadığı olaylar anlatılıyor dizide. Zenginlik düşmanı karısı ve lük hayat sürmüş çocuğuna söz geçiremeyen Mustafa Ali, zengin hayatı süresince ailesiyle bağını kesmiştir. Üstelik şimdilerde hanımağa olan Meryem’i de gelinliğiyle bırakıp gitmiştir. Mustafa Ali'nin köye tekrar dönüşü köy halkında ve Meryem’de intikam duygusuna yol açar.  CanlıTv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar