Kalk Gidelim 89. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 89. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 89. Bölüm İzle; 7 Aralık Cumartesi akşamı 89. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim Dizisi’nin 89. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 89. Bölüm İzle; Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin başrolünde oynadığı ve TRT 1’de üç sezondur yayında olan komedi dizisi Kalk Gidelim 7 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor. Üç sezondur seyirci tarafından beğeniyle ve eğlenilerek seyredilen ekranların nadir komedi dizilerinden Kalk Gidelim bu sezon üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşuyor.

3 sezondur sıcacık aile hikayeleri ve komedisiyle seyirciyi ekran başına kilitleyen ve Cumartesi akşamlarının en eğlenceli dizilerinden biri olan Kalk Gidelim’in bu haftaki bölümüne Şakir’in fabrikayı yönetmesi damga vuracak. İki günlüğüne fabrikayı yönetmek üzere Sefer’den devralan Şakir, iki gün içinde herkesi canından bezdirirken kendisi de keyfine keyif katacaktır. Sevilen dizi Kalk Gidelim’in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KALK GİDELİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1’in üç sezondur süren ve Cumartesi akşamlarının en eğlenceli dizilerinden olan kalk Gidelim’de sular bir türlü durulmuyor. Özellikle Sefer, Şakir, Mustafa Ali üçgeninde devam eden olaylar sıcacık ve komik hikayeleriyle seyredenleri tebessüm ettirmeyi başarıyor. Şerif’in Behice’yi istemek için Meryem’lere gitmemesi üzerine çift arasında kesilecek söz ortada kalmıştır. Nurhatçe ise anneannesinin ve dedesinin yanına gitmiştir. Nurhattçe’nin yokluğunda her şey birbirine girmek ve karışmak üzeredir.

Kalk Gidelim 89. Bölüm Özeti!

TRT 1’in eğlenceli dizisi Kalk Gidelim bu akşam 89. Bölümüyle ekranlara geldi. Bölüme Şakir damga vururken olaylar birbirine karıştı. Kalk Gidelim 89. Bölüm’de, Şerif, Behice’yi istemek için Meryemlere gitmemiştir. Bu olay üzerine Şerif ve Behice arasında kesilecek söz gerçekleşmemiş ve ortada kalmıştır. Nurhatçe ise anneanne ve dedesinin yanına gider. Ortalık karışacakken olaya müdahale eden Seyfettin ve Sevda Nurhatçe’nin yokluğunda ortalığın karışmaması için herkesi idare etmek zorunda kalırlar. Tabi bu arada kimseye yakalanmamak için çaba göstereceklerdir. Meryem Behice’ye karşı haklı çıktığını düşünürken olaylar tahmin edildiğinden farklı gelişecektir.

Öbür taraftan Sefer, Perihan’ın baskısına dayanamaz ve fabrikayı yönetmesi için Şakir’e iki günlüğüne izin verir. Ercan ve Efe Şakir’i bu süreçte yalnız bırakmayacak ve onlarda Şakir’in yanında yerlerini alacaklardır.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar