Kalk Gidelim 90. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 90. Bölüm izle!
Seyfettin’e küsen Mustafa Ali ile paylaşmadığı sır nedir? Güldürürken eğlendiren, eğlendirirken düşündüren dizi Kalk Gidelim, 90. yeni bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor.

TRT 1'in cumartesi günleri keyifle izlenen dizisi Kalk Gidelim, 90. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Güldüren konusu, hayatın içinden sıcak hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne farklı bir soluk getiren dizi, 90 son bölümünde yüzleşmeye sahne oluyor. Mustafa Ali ve Nurcan, Nurhatçe konusunda Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Seyfettin’e küsen Mustafa Ali ile paylaşmadığı sır nedir? Güldürürken eğlendiren, eğlendirirken düşündüren dizi Kalk Gidelim, 90. yeni bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 90. Bölüm izle!

Diziseverlere tadında mizah ve seviyeli eğlence örneği sunan Kalk Gidelim, 14 Aralık Cumartesi akşamı TRT1’de 90. Bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin’in paylaştığı Kalk Gidelim dizisinin yapımcılığını Eyüp Üstün üstleniyor. Eğlence ve kahkaha dolu Kalk Gidelim 90. yeni bölümünde Nurhatçe konusunda Mustafa Ali ve Nurcan, Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Mustafa Ali, kendisiyle paylaşmadığı sır uüzünden Seyfettin’e küsüyor. Nurcan’ın Sevda’ya yaklaşımı değişirken iki elti kardeşleri bir araya getirmenin yollarını arıyor.  

Romantizm Yarışı Başlıyor

Şerif, Behice’nin gönlünü almak için köyün gençlerinden yardım ister. Kızlar meseleyi erkeklerin romantik olmamasına bağlarken erkekler romantizm yarışına girerler. Maksat, hem Behice’yi Şerif’le barıştırmak hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamaktır. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevdiği için kesinlikle gönlünün alınmasını istemektedir. Meryem, çocuk isteğini ilettiği andan itibaren Ercan ortalıktan kaybolur. Ercan nerde, erkekler romantizm yarışında başarılı olacak mı Kalk Gidelim 90. Son bölümde izleyip göreceğiz. Canlitv paltformu olarak takipçilerimize keyifli seyirler diliyoruz.

Kalk Gidelim Konusu

Mustafa Ali, sevdiği kızı gelinliğiyle terk edip İstanbul’a gelmiş ve zengin olmuştur. Ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen sosyetik Nurcan ile evlenmiştir. Çok yoğun çalışan Mustafa Ali, ailesini ve doğup büyüdüğü köyünü ihmal etmiş, hiç ziyaret etmemiştir. Köydeki ailesi Mustafa Ali’nin hayırsızlığından şikayetçi olsa da Mustafa Ali umursamaz. Bir gün iflas bayrağını çeken Mustafa Ali,  lüks düşkünü ailesine vaziyeti açıklayamaz ve tatile gitme bahanesiyle ailesini köye getirir. Lakin çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ani gelişini hayra yormaz. Hacı Hüseyin, oğlunun dönmesine sevinse de işleri yürüten kardeşi Seyfettin homurdanmaktadır. Çok geçmeden iflas haberi çiftliğe bomba gibi düşer. Mustafa Ali’nin karısı Nurcan ve çocuklar, bundan sonra köyde yaşayacaklarını öğrenirler. Yapacak bir şey yoktur. Bu arada Mustafa Ali’nin gelinliğiyle terk edip gittiği yavuklusu Meryem şimdi köyün Hanım ağasıdır ve Mustafa Ali’nin ondan çekeceği vardır. Kalk Gidelim 90. Bölümü 14 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında.

14-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar