Kalk Gidelim 97. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 97. Bölüm izle!
RTÜK tarafından Türk dizilerine rol model olarak gösterilen Kalk Gidelim 97. Yeni bölümünde işler iyice sarpa sarmıştır. Ahsen tarafından vurulan Samim ayağa kalkabilecek mi?

Her geçen gün kaliteyi artıran Kalk Gidelim 97. Bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. RTÜK tarafından Türk dizilerine rol model olarak gösterilen Kalk Gidelim 97. Yeni bölümünde işler iyice sarpa sarmıştır. Ahsen tarafından vurulan Samim ayağa kalkabilecek mi? Hamileliği kâbusa dönen Dudu bu süreci nasıl atlatacak? Fragmanda geçen “Şimdi yaktım seni Sincap mahsulü!” ibaresi kimin için söylendi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Kalk Gidelim 97. Bölüm izle!

TRT1 ekranlarında her cumartesi ailecek keyifle izlenen Kalk Gidelim, 97. Yeni bölümüyle de izleyiciyi güldürmeye ve düşündürmeye devam ediyor. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından yapımcı Eyüp Üstün'e teşekkür mektubu gönderilerek tebrik edilen Kalk Gidelim dizisi bu sezonun en başarılı dizilerinden olmayı hak ediyor. Sıcak hikayesi ve mizahıyla dalya demeye hazırlanan Kalk Gidelim bu hafta da keyifle izlenecek.

Köyde neler oluyor?

Yemin ettiği için köye gelerek Samim’i vuran Ahsen, eşini yine kendisi tedavi etmeye başlar. Durumu her geçen gün kötüye giden Hatice Ana baygınlık geçirince yeni gelinler, Şakir’in evine gönderilir. Bu sırada hamileliği kabusa dönen Dudu, yemek kokusuna dayanamaz ve tartışma çıkarır. Bunun üzerine kızlar yemek yapmayı bırakırlar. Olanlara Hatice Ana’nın üzülmesini istemeyen Hacı Baba, kimseye haber vermeden eşiyle evden ayrılır.

İşler tersine dönüyor!

Hazırlıksız yakalandığı Ercan tarafından tehditleriyle uğraşan Mustafa Ali, bir fırsatını bulup Ercan’ın açığını yakalar. Artık işler tersine dönmüş, intikam alma sırası Mustafa Ali’ye gelmiştir. Bir türlü paylaşılamayan Nurhatçe meselesi büyümektedir. Şerif, Nurhatçe’yi almak için babalık testi yaptırmak ister ancak karşı tarafın da bir planı vardır. Anne babasının evden ayrılması üzerine Seyfettin onları aramak ve geri getirmek için yollara düşer.

Sevilen dizi Kalk Gidelim 97. Bölümüyle 8 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında. canlitv olarak RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den teşekkür mektubu alan Kalk Gidelim dizisinin diğer dizlere örnek olmasını diliyoruz. Keyifli seyirler.

Kalk Gidelim Oyuncu Kadrosu!

Aile dizisi Kalk Gidelim’de Ufuk Özkan (Seyfettin Dal), Erkan Sever (Mustafa Ali Dal), Ayça Varlıer (Nurcan Dal), Mehtap Bayri (Sevda Dal) başrolleri paylaşıyor. Ayrıca Kerem Kupacı (Halil Kalkar), Fusun Kostak (Nuriye Dal Kalkar), Yıldız Kültür (Mümine Dal), Beyazıt Gülercan (Hacı Hüseyin Dal), Emin Gürsoy (Muhtar Sefer Zeytin), Nalan Okçuoğlu (Hatice Dal), Kerim Yağcı (Kahya Bodur Sadık), Aslı Omağ (Meryem Kütük), İlayda Aydın (Badegül Kütük) gibi usta oyuncular d eşlik ediyor.  Ünlü senarist Baykut Badem'in senaryosunu yazdığı Kalk Gidelim dizisini Hatice Memiş yönetiyor. Kalk Gidelim dizisi 97. Bölümü 8 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1’de.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar