Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor?

Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor?
TRT1 ekranlarının izleyicileri kahkahaya boğan dizisi Kalk Gidelim nerede çekiliyor? Seti hangi il ve ilçede yer alıyor?

Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor, sorusunu eminim siz de etrafınıza soruyorsunuzdur. Diziyi izlediğinizde birbirinden farklı çekim yerlerini göreceksiniz. CanlıTv ekibi olarak biz de "Kalk gidelim dizisi nerede hangi köyde çekiliyor" diye merak ettik ve sizler için araştırdık.

Ağustos 2018'de ikinci sezonuna merhaba diyen Kalk Gidelim dizisi TRT1'in seviyeli dizilerinden biri olmaya devam ediyor.  TRT1'in diğer dizilerinde olduğu gibi reyting kaygısı yaşamadığı için kaliteden taviz vermeyen dizi hatırı sayılır bir kitleye ulaştı. Haliyle seyircinin "Kalk Gidelim dizisi nerde çekiliyor?" sorusu ilgisini çekmeye başladı. Biz de bu sorunun cevabını sizler için derledik. Detaylara geçelim.

Kalk Gidelim dizisi izleniyor mu?

Sadece izlenme oranlarının yüksekliğiyle değil konusuyla da dikkat çeken dizi çoğunlukla Muğla'da çekiliyor. Ancak zaman zaman farklı mekanlarda da çekim setleri kuruluyor. Senaryo gereği oldukça farklı mekana ihtiyaç duyulan dizinin çekimleri şirin bir köy havası süsü verilen setler ön plana çıkıyor.

Kalk Gidelim güldürüyor mu?

Hem de çook! Başrollerde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Emin Gürsoy ve Beyazıt Gülercan olur da seyirci kahkahadan kırılmaz mı?

Dizinin yeni sezonuna damga vuran erik dalı oyun havası da diziye ayrı bir renk kattı. Görüşlerine başvurduğumuz oyuncular, yorucu olmasına rağmen çekimlerde çok eğlendiklerini sadece seyirciyi değil sette çalışanları da kahkahaya boğduklarını dile getiriyorlar.

Bu dizi çekimleri için Trt yönetimi Anadolu'da olmasına özen gösterdi. İstanbul dışı mekanlar aranırken artan trenden dolayı Ege Bölgesi tercih edildi. Başlangıç yeri Muğla'nın Saburhane ve Yeşilyurt mahallesi seçildi ve şirin bir köy havası estirilen setler kuruldu.

18 Kasım'da başlayan dizi sezon boyunca farklı mekanlarda devam edecek. Trt1 de bu sezon ağırlıklı olarak komedi dizileri yayınlanıyor. Yalaza'dan sonra Kalk Gidelim dizisiyle kanallardaki komedi eksiğini bu sezon Trt1 tamamlayacak gibi görünüyor.

Kalk Gidelim dizisi ne zaman başladı?

Bu sezon bir dizi için erken bir tarih olan 18 Kasım'da başladı Kalk Gidelim dizisi. Bize sorarsanız çok da güzel oldu. Birçok dizi henüz hazırlanırken Kalk Gidelim ekibi yolunu tuttu ve hatırı sayılır bir reytinge sahip oldu. Geçen sezon olduğu gibi bu yılda çekim yerleri Muğla ve civarı olacak.

Diziyle ilgili bir de ajanslara düşen bir notu paylaşalım. Dizi için bazen figüran ihtiyacı beliriyor. Figüran olarak rol almak isteyenler dizi yönetimiyle irtibata geçebilir. Özellikle Muğla yöresinde oturanlar bu fırsatı değerlendirebilir. Bu konuda istekli olan oyunculuk deneyimi kazanmak isteyenlere duyurulur.

24-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler