Kadın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı izle

Kadın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı izle
Kadın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı izle. Kadın 51. bölüm izle. Kadın yeni bölüm izle. Kadın dizisi Sarp, Bahar'ı öpüyor mu?

Fox tv ekranlarının başarılı dizisi Kadın, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Her Salı ekranların başındaki seyircisi ile buluşan Kadın dizisi, bu hafta da bomba gibi geliyor. Heyecanla beklenen kadın dizisi 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kadın dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Bahar'ın yaşadıkları tüm zorluklar bir an da kaybolacak mı? Sarp Bahar'ı öpecek mi? İşte Kadın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar..

Kadın 51. yeni bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında gördüğümüz üzere Sarp ile Bahar artık herşeyi konuşup açıklığa kavuşturmak istemekte. Sarp ise Bahar'ın bir sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için çaba göstermektedir. Bahar, Sarp'a karşılık daha sert bir tavır gösterirken, Sarp Bahar'a duyduğu özlemle dayanmayıp onu öper. Günler önce hayatını kaybeden Yeliz'in ölümünden kendisiini ve Sarp'ı suçlayan Bahar, biraz olsun sakinleşecek mi? Sarp, Bahar'ın gönlünü yeniden kazanabilecek mi? Sarp'ın Bahar ile konuştuğunu öğrenen Pırıl'ın yeni planı ne? Bomba gibi bir yeni bölümle gelen Kadın dizisi, Salı günü yepyeni bölümü ile Fox Tv ekranlarında sizlerle olacak!

 

Kadın dizisi geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Sarp ile birlikte kalan Bahar, evden ayrılmak ister. Ancak bunu yapabilmesi için çocuklarında rızasını almalıdır. Yeliz'in ölümünden sonra kendisini suçlayan Bahar, Sarp'a karşı da oldukça öfkelidir. Sakinliğini koruyamayan Bahar, Arif ile dertleşmek ister. Pırıl ise, Sarp'ı kaybetmemek pahasına herşeyi göze almıştır. Arif'i kullanarak Sarp'ın aklına giren Pırıl, Bahar ile Arif arasında duygusal bir ilişki olduğunu söyler. Bunu duyan Sarp daha fazla sakin kalamaz. Sokakta çocukları ve Bahar'ı Arif'e sarılırken gören Sarp, onların kaçmasına izin vermez.

Kadın dizisi Doruk (Ali Semi Sefil) kimdir?

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da Doruk karakterini canlandıran Ali Semi Sefil, 2013 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz dört yaşında olan tatı oyuncumuz, dizide en çok sevilen oyuncular arasında yer almakta.

Doruk karakteri; oldukça zeki ve iyi niyetli bir çocuk olan Doruk, yaşıtlarından farklı olarak daha mütevazi bir yaşamı vardır. Hiçbir zaman annesini üzecek bir davranış sergilemek istemez.

Kadın dizisi Nisan (Kübra Süzgün) kimdir?

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da Doruk karakterini canlandıran Kübra Süzgün, 2009 yılında dünyaya gelmiştir. Bir çok reklam filmi ve dizilerde rol alan Kübra Süzgün, oldukça başarılı çocuk oyuncularımızdan.

Nisan karakteri; Akıllı ve oldukça neşeli bir kişiliğe sahip olan Nisan, babasının hikayelerini dinlemekten çok hoşlanır.

25-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar