Kalk Gidelim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Kalk Gidelim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
TRT 1'in başarılı dizilerinden Kalk Gidelim sezona erken giriyor. Dizi yakın zamanda üçüncü sezonu ile seyirci karşısına çıkacak. Peki kalk Gidelim ne zaman başlıyor? İşte cevabı!

TRT özel kanallar kadar olmasa da pek çok diziyi yayınlayan ve kolay kolay da yayından kaldırmayan bir kanal olarak dikkatleri çekiyor. Yayınladığı kimi diziler reytinglerde başa güreşirken kimi diziler de eğlenceli ve keyifli hikayeleriyle ön plana çıkıyor. Bu dizilerden biri olarak kabul gören ve TRT’nin başarılı yapımlarından seyircinin beğenerek takip ettiği ve bu sezon üçüncü sezonuna girecek olan Kalk Gidelim yeniden yakın bir zamanda TRT’de yeni bölümleriyle başlıyor. Uzun bir zaman final yapıp yapmayacağı tartışılan ancak en sonunda bir sezon daha devam etmesine karar verilen Kalk Gidelim yeni yayın dönemini en erken açan dizi olacak. Peki, Cumartesi günleri ekranlara gelen ve seyirci tarafından konusu ve hayatın içinden hikayeleri ile oldukça beğenilen dizi ne zaman başlayacak? Kalk Gidelim’in yeni ilk bölümü ne zaman ekranlara gelecek? Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Kalk Gidelim Yeni Bölümleriyle Ekranlara Dönüyor!

Sezon arasının ardından ekranlara ilk dönecek dizi TRT’de yayınlanan ve iki sezonu bitiren ve üçüncü sezona başlayacak olan Kalk Gidelim Oldu. Kalk gidelim 2. Sezonun sonunda 73. Bölüm mayıs ayında sezon finali yapmıştı. Dizi iki aylık bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ağustos ayında yeni bölümleriyle seyirci karşısına yeniden çıkacak olan Kalk Gidelim’in ilk fragmanı da yayınlandı. Ağustos ayında yeni bölümleri yayınlanmaya başlayacak olan dizinin tam yayın tarihi ise henüz net değil. Eğlenceli, keyifli ve seyirci için diğer dizilere karşın bir alternatif olan dizi TRT 1 ekranlarında her cumartesi günü ekranlara geliyor. Yeni bölümleri seyirci tarafından da merakla beklenen dizi yeni sezonu yani dizi sezonunu açan ilk dizi olacak.

Kalk Gidelim Oyuncu Kadrosunda Kimler Bulunuyor?

TRT 1ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan ve eğlenceli ancak hayatın içinden ve gerçekçi hikayeleri ile seyirci tarafından da beğenilen dizi Kalk Gidelim’in yapımcılığını Eyüp Üstün üstlenirken yönetmen koltuğunda Hatice Memiş oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mektap Bayrı, Erkan sever, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

18-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar