Kalk Gidelim'den Güzel Haber! Sete Çıkıldı, Yeni Bölüm Tarihi Netleşti!

Kalk Gidelim'den Güzel Haber! Sete Çıkıldı, Yeni Bölüm Tarihi Netleşti!
TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Kalk Gidelim'in yeni bölümlerinin çekimine başlandı. Dizinin yayın tarihi ise belli oldu. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve iki sezonun ardından 73. Bölümle sezon finali yapan ve seyircinin severek ve eğlenerek seyrettiği dizilerden Kalk Gidelim’le ilgili seyirciyi sevindiren gelişmeler yaşanıyor. 73. Sezon finali bölümüyle ekranlara kısa bir süre veda eden ve yaz arası veren dizinin çekimlerinin başladığı ve yeni bölümler için motor dendiği bildirildi. Cumartesi akşamları TRT 1’de yayınlanan ve seyircinin eğlenerek seyrettiği dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümünün fragmanı da TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Böylece dizinin yayın tarihi belli olmuş oldu. İşte Kalk Gidelim’in yayın tarihi ve diziyle ilgili bütün bilgiler.

Kalk Gidelim Ekranlara Erken Dönüyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen ve iki sezondur devam eden başarılı dizisi Kalk Gidelim sezona erken başlıyor. Staff Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yapımcılığını Eyüp Üstün’ün, yönetmenliğini Özgür Pak’ın ve senaristliğini Baykut Badem’in üstlendiği Kalk Gidelim 1 Haziran 2019 tarihinde 73. Bölümle sezon finali yapmıştı. Dizinin sevenleri tarafından üçüncü sezonun ne zaman başlayacağı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde yeniden sete inen ve motor diyen Kalk Gidelim’in üçüncü sezon ilk bölümünün yayın tarihi de belli oldu. Kalk gidelim yeni sezona 74. Bölümle merhaba derken yayın tarihi de 17 Ağustos Cumartesi olarak belirlendi. Böylece Kalk gidelim yeni sezona 17 Ağustos tarihinde yeniden merhaba demiş olacak. Seyirci bu haberle sevinirken dizinin yeniden başlayacağı 17 Ağustos’u sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Kalk Gidelim’in Oyuncu Kadrosu!

İki sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin severek izlediği Cumartesi günlerinin keyifli ve eğlenceli dizisi Kalk Gidelim üçüncü sezonuyla ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor. 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü 3. Sezona merhaba diyecek olan kalk Gidelim’in oyuncu kadrosunda ise birbirinden usta oyuncular yer alıyor. İşte Kalk Gidelim’in oyuncu kadrosu: Ufuk Özkan (Seyfettin Dal), Erkan Sever Mustafa Ali Dal), Ayça Varlıer Nurcan dal), Mektap Bayri Sevda Dal), Kerem Kupacı Halil kalkar), Füsun Kostak Nuriye Dal), Yıldız Kültür Mümine Dal), Beyazıt Gülercan Hacı Hüseyin Dal), Emin Gürsoy (Muhtar sefer zeytin), Nalan Okçuoğlu Hatice Dal), Kerim Yağcı Kahya Bodur sadık), Aslı Omağ (Meryem Kütük) ve İlayda Aydın (Badegül Kütük).

 

08-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar