Kalp Atışı 17. bölümde neler olacak?

Kalp Atışı 17. bölümde neler olacak?
Cuma akşamları Show Tv ekranlarında yerini alan Kalp Atışı dizisinde bu hafta, İpek'e ne olacağı merak konusu. Her hafta heyecan dolu sahneleriyle hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başaran dizide bakalım bu hafta neler olacak.

Sevilen dizi Kalp Atışı bu hafta yine cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında olacak. Geçen hafta nefes kesen sahneleriyle büyük beğeni kazanan dizide bu hafta İpek’in kurtulup kurtulamayacağı merakla bekleniyor.

Dizide Ali Asaf ve Eylül ilişkisinin düzelip düzelmeyeceği en çok merak edilen konular arasında. Aynı zamanda hasta kardeşler Yağız ve Yiğit’in tedavi ücretlerinin ödemesi konusunda Sinan’la karşı karşıya gelen Ali Asaf’ın, manav ve karısının toprağa gömdüğü İpek’in ve kolunu kaybetmenin acısıyla saldırganlaşan Selim’in başlarına neler geleceği heyecanla bekleniyor. Bakalım toprak altına canlı canlı gömülen İpek, kurtulabilecek mi? Eylül, bir anda ortadan kaybolan kız kardeşini bulabilecek mi?

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın kaleme aldığı Kalp Atışı’nın bu hafta 17. bölümü ekranlarda olacak.

Dizinin başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’’in yanında Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca yer alıyor.

Kalp Atışı’nın yeni bölümü 27 Ekim Cuma saat 20.00’de Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

25-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar