Kalp Atışı 19. bölümüyle izleyenleri büyüledi.

Kalp Atışı 19. bölümüyle izleyenleri büyüledi.
Kalp Atışı bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan dolu anlar yaşattı. Sevilen dizi ekranlarda yerini aldığı günden beri gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Show Tv’nin cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Kalp Atışı’nda bu hafta yine heyecan doruktaydı. Nefes kesen son bölümün ardından 20. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Ancak sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kalp Atışı’nı her cuma Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler oldu?

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde, Eylül ve İpek arasında, yıllar sonra, abla kardeş arasındaki o güçlü bağ kurulur. İpek Eylül’le beraber yaşamaya başlar.  

Diğer taraftan Ali Asaf’ın eski eşi Nazlı’nın Ali Asaf’a söyledikleri Ali Asaf için büyük bir sürpriz olur. Nazlı’nın ameliyatı başarılı geçen eşinden boşanmak istemesi Ali Asaf’ı adeta şoke eder. Nazlı’nın garip tavırları Eylül’ün gözünden kaçmaz. O güne kadar birçok zorlukla mücadele etmeyi başaran Eylül bu kez de aşkı için mücadele edecektir. Karşılarına çıkan güllerle süslenmiş o sihirli yerde yaşadıkları aşklarına tekrar sahip çıkmalarına neden olacaktır.

Oğuz ve İpek yakınlaşmasının nereye varacağı da izleyenler tarafından çokça merak edilen konular arasında yerini alıyor.

 

11-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar