Kanal 7'de beş yıldır yayınlanan Elif dizisinden kötü haber!

Kanal 7'de beş yıldır yayınlanan Elif dizisinden kötü haber!
Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Elif, final yapıyor. Elif dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Elif bitti mi?

Kanal 7'nin izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Elif hayranlarına kötü haber geldi. Sevilen dizi Elif ekranlara veda ediyor. Elif dizisi final mi yaptı? Elif dizisi neden yayınlanmıyor? Elif dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar..

Elif dizisinin final yapacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. İzleyici 'Elif neden final yapıyor?, Elif dizisi bitti mi?' gibi soruların yanıtı merak etmeye başladı. Yeşil Yapım imzası taşıyan Elif ekranlara gelecek olan final bölümü ile yayın hayatına son verecek. Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında ilk sıraya yerleşen dizinin neden final yaptığı ise büyük merak konusu oldu. Tam 5 sezondur devam eden dizinin sezon arası verip ardından yeniden ekranlarda olacağı düşünülüyordu. Fakat izleyicinin beklediği gibi olmadı. Elif dizisi 6. sezonda ekranlara gelmeycecek. Dizi hayranları bu habere çok üzüldü. Kanal 7 ekranları ile özdeşleşen dizinin final yapması herkesi çok şaşırtı.

ELİF DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR

Günlük olarak yayınlanan dizinin final yapmasının en etkili nedenlerinden biri de tabi ki reytingler oldu. 2014 yılından bu yana reytinglerde büyük başarılar elde eden dizi Nisan ayının başlarında büyük bir düşüş yaşadı.2.33 reyting alan dizi 1.5 reyting almaya başladı. Nisan ayındaki düşüşün ardından Haziran ayında toparlaması bekleniyordu. Fakat düşünülen gibi olmadı. Hal böyle olunca da kanal dizinin final yapması için karar aldı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan hint dizilerinin de reytingleri düşük olmasına rağmen devam ediyor. Elif dizisi severleri hint dizileri dururken Elif'in kaldırılmasına oldukça tepki gösterdi. %40 oranında reyting düşüşü yaşayan Kanal 7 dizisi Elif final bölümü ile sevenlerine veda ediyor. Sevilen günlük dizi bu akşam yayınlanacak olan 939.bölümüyle final yapıp ekranlara veda edecek. Elif 120 dakikalık özel final bölümüyle bu akşam 20.30'da Kanal 7 ekranlarında olacak. 

Elif Dizisi Karakterleri:

Elif Özer – Isabella Damla Güvenilir

Melek Özer – Selin Sezgin

Kenan Emiroğlu – Altuğ Seçkiner

Arzu – Cemre Melis Çınar

Aliye Emiroğlu – Aysun Güven

Selim Emiroğlu – Emre Kıvılcım

Zeynep – Gülçin Tunçok

Tuğçe Emiroğlu – Zeynep Öğren

07-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler