Kanal 7’nin Günlük Dizisi Sev Yeter Final yapıyor!

Kanal 7’nin Günlük Dizisi Sev Yeter Final yapıyor!
Kanal 7'nin Hint dizi furyasında bir final daha! Kanalın yayınladığı Hint Dizisi Sev Yeter'in final yapmasına karar verildi. Dizi ne zaman final yapacak? İşte detaylar!

Kanal 7 uzun yıllardır ekrana getirdiği birbirinden değişik yapımlarla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ucuz ancak diğer kanallara alternatif olan bu yapımlar diğer kanallarda yayınlanan benzer dizilerden sıkılınca Kanal 7’de soluğu alıyor ve kanal bu stratejisiyle seyirci toplamayı başarıyor. Özellikle yayınladığı günlük dizilerle seyircinin büyük beğenisini toplayan kanal son zamanlarda yayınladığı Hindistan menşeli dizilere de büyük bir seyirci kitlesini kendi ekranına çekmeyi başarmış durumda. Hint dizilerinin cazibesine kapılan Türk seyircisi de Kanal 7’de yayınlanan bu dizilere oldukça büyük rağbet gösteriyor. Kanal 7’nin uzun zamandır ekrana getirdiği Hint dizileri kanala adeta can suyu olurken aralarından bazıları ne yazık ki istenilen başarıyı yakalayamadı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden olan Sev Yeter’de bu başarıyı yakalayamayan yapımlardan biri. Dizinin akıbetini canlıtv takipçileri için araştırdık.

Sev Yeter’de Neler Oluyor?

Hindistan’dan Kanal 7 ekranlarına transfer olan ve hafta içi her gün saat 21.00’da yayınlanmaya başlanan ancak daha sonra yayın saati 22.50’ye alınan Sev Yeter ne yazık ki kanalın beklentisini karşılayamadı. Hindistan’da Ye Hai Mohabbatein ismiyle yayınlanan ve Kanal 7 ekranlarında Sev Yeter ismiyle yayınlanmaya başlayan diziyi seyirci beğenmedi ve dizinin önce yayın saati değişti. Yeni saatinde başarıyı yakalayamayan dizinin en büyük sorununun kendini sürekli tekrar eden senaryosu olduğu düşünülüyor. Bu haliyle seyirci tarafından kabul görmeyen dizi için Kanal 7 yönetimi uzun zamandır beklettiği kararı sonunda verdi.

Sev Yeter Final Yapıyor!

Kanal 7’nin hafta içi her gün yayınlanan Hint dizisi Sev Yeter seyirciden beklenen karşılığı görmeyince kanal yönetimi sonunda kararını verdi. Sev Yeter’in final yapmasına karar veren kanal 7 böylece Ah Kalbim dizisinden sonra Sev Yeter içinde final kararı vermiş oldu. Reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan ve sık sık kendini tekrar eden dizinin daha önce de yayın saati değiştirilmişti. Ancak yeni saatinde de reytingi bulamayan dizinin final yapmasına karar verildi. Hint dizisi Sev Yeter’in 24 Temmuz günü ekrana gelecek 285. Bölümüyle ekranlara veda etmesi kararlaştırıldı. Sev Yeter’in final yapmasıyla oluşacak yayın boşluğundaki yerinin Kanal 7 yönetimi tarafından yine bir Hint dizisiyle doldurulacağı söylentileri ise başlamış durumda. Gelişmeleri sizler için takip etmeye devam edeceğiz.

08-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler