Now'dan Tolgshow Müjdesi!

Now'dan Tolgshow Müjdesi!
Kahkaha tufanı program Tolgshow, yeniden ekranlara dönüyor. Tolgshow, hangi kanalda yayınlanacak? Tolgshow ne zaman başlayacak?

Gülmekten kırıp geçiren Tolgshow, izleyicisi ile buluşacak. 'Tolgshow Filtresiz' NOW'da ekranlara geliyor. Peki Tolgshow ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar..

2021 yılında Exxen platformunda başlayan ve büyük ilgi gören Tolgshow Filtresiz programı, şimdi de NOW'da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu komedi programının yapımcılığını 25 Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Fırat Parlak oturuyor. Program, Türkiye'nin sevilen komedyeni Tolga Çevik'in "Arkadaşım" karakteri üzerinden farklı skeçler ve tiplemelere büründüğü izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren bir yapıda. İzleyicinin gülmekten ağzının açıkta kaldığı Tolgshow'un ekranlara transfer oluşu izleyicinin heyecanını arttırdı.

TOLGSHOW MÜJDESİ!

Tolgshow Filtresiz'in NOW'daki yeni bölümleri, her hafta Salı akşamları yayınlanacak. İzleyiciler, her bölümde yeni konuklar ve unutulmaz skeçlerle eğlence dolu bir saat geçirecekler. Programın yıldızı Tolga Çevik, her karakterde gösterdiği üstün performansı ve komedi yeteneğiyle izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Özellikle Aslı Enver'in konuk olduğu bir bölüm, seyirciler üzerinde büyük merak uyandırmış durumda. Aslı Enver gibi ünlü konuklar, programın çekiciliğini artırırken, izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Tolgshow Filtresiz, NOW'da televizyon ekranlarında ilk kez Salı akşamları saat 20.00'de Aslı Enver'in konuk olduğu bölümle yayınlanacak. Tolga Çevik'in komedi ustalığını ve ekibin yaratıcılığını daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturmayı amaçlayan program, şimdiden büyük bir heyecan ve beklenti yaratmış durumda.

NOW Tv'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'İzleyenleri kahkahalara boğan #TolgshowFiltresiz’in yeni bölüm konuğu Aslı Enver.  Salı 20.00’de NOW’da.' ifadelerine yer verildi. Sosyal medya kullanıcıları bu habere çok sevindi. Hatta programın Exxen'den sonra ekranlara dönmesi izleyiciyi heyecanlandırdı. Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran programın, yeniden ekranlara gelmesi reytingleri alt üst edecek gibi gözüküyor.

Tolga Çevik Kimdir?

12 Mayıs 1974 yılında dünyaya gözlerini İstanbul'da açan Tolga Çevik, aslen Mersinli. 2010 yılında başladığı 'Komedi Dükkanı' programını, 2018'e kadar 'Arkadaşım Hoş Geldin', 'Müdür Ne Yaptın?', 'TolgShow' gibi izleyiciyi ekrana kilitleyen isimlerden biri olmayı başardı. Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünya evine giren Tolga Çevik'in bu evlilikten 2 çocuğu vardır. 

27-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar