Kanal 7'nin Yeni Günlük Dizisi Fedakar Sete Çıktı

Kanal 7'nin Yeni Günlük Dizisi Fedakar Sete Çıktı
Kanal 7 ekranlarında yeni bir günlük dizi başlıyor. Süreç Film tarafından hazırlanan Fedakar dizisi sete çıkarak çekimlere başladı.

Günlük diziler konusunda sektörde lider konumda bulunan Kanal 7 yeni bir günlük dizi için çalışmalarını sürdürüyor. Süreç Film tarafından hazırlıkları süren Fedakar adlı günlük dizinin prodüksiyon ve cast çalışmaları geçtiğimiz haftalarda tamamlanmış ve ardından okuma provaları yapılmıştı. Kadrosunda genç ve yetenekli bir oyuncu grubu bulunan Fedakar dizisi tüm çalışmaların ardından geçtiğimiz gün sete çıkarak çekimlere başladı. Kanal 7’de ekrana gelecek olan ve kanalın diğer günlük dizileri gibi başarılı olmasına kesin gözüyle bakışan Fedakar adlı dizinin en geç mart ayında yayına girmesi bekleniyor. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak otururken dizinin senaryo danışmanlığını Mehmet Uyar yapıyor.

Fedakar Oyuncuları Kimler?

Süreç Film tarafından Kanal 7 için hazırlıkları ve çekimleri süren Fedalar adlı dizi geçtiğimiz günlerde sete çıktı ve çekimlere başladı. Uzun bir cast ve prodüksiyon hazırlığının ardından sete çıkan dizide genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Berkay Veli (Tarık)

-          Aybüke Yılmaz (Elif)

-          Doğaç Meriçliler

-          Mihriban Er ve

-          Kahraman Sivri yer alıyor.

Dizinin çekimleri hızla devam ederken yayın tarihi konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin en geç mart ayı başında seyirciyle buluşması bekleniyor. Ayrıca dizinin yurtdışı satışlarının da yapılacağı ve kanalın bu satışlardan da umutlu olduğu belirtiliyor.

Fedakar Konusu Ne?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak yeni günlük dizi Fedakar sete çıktı ve çekimler başladı. Dizi çok yakında ekrana gelecek. İddialı bir proje olan Fedakar dizisi dram türünde ele alınıyor. Dizide, annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanal germekte ve onlara annelik yapmaktadır. Elif ve kardeşleri zorluklarla dolu bir hayat sürerken Narin, üvey anneleri tarafından başka bir aileye verilir. Elif’in yanında sadece sefer kalmıştır. Ancak Sefer’in de ülkenin en zengin ailelerinden birinin kardeşi olan Yeşim’i öldürdüğü iddiaları Elif’i çaresiz bırakır. Öldürülen Yeşim’in kardeşi Tarık, Sefer’i bulmak ve kardeşinin hesabını sormak istemektedir. Ancak Elif buna müsaade etmez. Masum olan Sefer’in masumiyeti kanıtlanana kadar yurtdışında yaşamasına karar verilir. Ancak Tarık Sefer’i ele geçirmek için ablası Elif’i alıkoyar. Fedakar çok yakında Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

28-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar