Arka Sokaklar Dizisi Oyuncusundan Açıklama

Arka Sokaklar Dizisi Oyuncusundan Açıklama
Final yapıp yapmayacağı yılan hikayesine dönen ve oyuncuları bir bir ekipten ayrılan Arka Sokaklar oyuncusu Zafer Ergin finalle ilgili açıklama yaptı.

Erler Film tarafından hazırlanan ve tam 17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında cuma akşamları seyirciyle buluşan efsane dizi Arka Sokaklar bu sezon başında kadrosunda yer alan ve başladığı günden itibaren ana kadroda bulunan ünlü oyuncu Şevket Çoruh ile yolları ayırmıştı. 17. Sezona Şevket Çoruh olmadan başlayan dizi ilerleyen haftalarda reyting sorunu yaşamaya başladı. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi daha sonra yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 45 gün çekimlerine ara verdi. Bu 45 günün ardından çekimler bir kez daha ertelenirken sektörde dizinin final yapacağı söylentileri yayılmaya başladı. Erler Film ve kanal D bunun aksini iddia etseler de dizi bir türlü sete çıkmadı ve söylentiler güçlendi. En sonunda yapım şirketinin oyunculara başka projelerle görüşebileceklerine dair izin verdiği iddia edildi. Son olarak da dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin diziyle yollarını ayırdı.

Oyuncu Açıklama Yaptı

17 sezondur yayınlanan ve tam bir efsaneye dönüşen Arka Sokaklar’dan kötü haber gelmeye devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Zafer Ergin’in diziden ayrılmasıyla bir kez daha gündeme gelen dizinin final yapacağı konuşulmaya başlandı. Ancak tam da bu noktada usta oyuncu Zafer Ergin’den çarpıcı bir açıklama geldi. Zafer ergin yaptığı açıklamada “dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince birtakım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan şak diye bitti. İnstagramdan sizi özledik ve ne zaman başlayacaksınız diye mesajlar geliyor. Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de kusura bakmayın şunun için bitti demeleri lazımdı. Ayıştır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar para almadan final bölümü çekelim diyorlar” ifadelerini kullandı.

Final Bölümü Çekilecek mi?

Usta oyuncu Zafer Ergin’in sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım sektörde bomba etkisi yaratırken dizi ile ilgili halen resmi bir açıklama yapılmış değil. Diziden ayrılan oyuncular olmadan dizinin final bölümünün çekilip çekilmeyeceği ise bilinmiyor. Şu an Erler Film oyunculara izin vermiş ve yeni projelerle görüşmelerinin önünü açmış durumda. İlerleyen zamanda Arka Sokaklar ile yeni gelişmelerin olması bekleniyor. Dizi 17 sezon boyunca cuma akşamları Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmuştu.

28-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar