Kanal D Azize Dizisi Final  Bile Yapamadı!

Kanal D Azize Dizisi Final  Bile Yapamadı!
Kanal D ekranlarında sezon başında büyük umutlarla başlayan Azize Dizisi ne yazık  ki reyting kurbanı oldu. Dizi Final bile yapamadan bitirildi. İşte detaylar!

Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve sezonun en iddğialı yapımları arasında gösterilen Azize Dizisi'yle ilgili yaşananlar hem dizi piyasasında çalışanları hem de dizinin izleyicilerini şoke etti. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu ikilisinin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün ve senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran'ın kaleme aldığı sezonun en iddialı dizilerinden olan ve izleyicinin de büyük heyecan ve merakla beklediği Azize dizisi geçtiğimiz Cumartesi akşamı 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. yayınlanmaya başladığı  ilk bölümden itibaren reyting sorunuyla mücadele eden ve bir türlü istenilen reyting oranları yakalayamayan dizi için yayıncı kanal ve yapım firması daha fazla tahammül edemedi ve dizinin final bölümü dahi çekilmeden bitirilmesine karar verildi. İşte haberin içeriği.

Azize’ye Şok Haber

Kanal D ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz Cumartesi akşamı 6. bölümüyle ekrana gelen ve başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un rol aldığı imkansız aşk, töre ve intikam üçgeninde ele alınan dizi Azize alınan ani bir kararla bitirildi. Dizinin yayınlanan ilk 6 bölümünün reytinglerinin istenilen seviyede olmaması ve dizinin maliyetinin yüksek olması sebebiyle dizinin uzun süredir final yapacağı konuşuluyordu. Son şanslarını  da iyi değerlendiremeyen Azize için son karar verildi ve dizinin yayınlanan 6. bölüm itibari ile sonlandırılmasına karar verildi. Yılbaşı nedeniyle tatile giden Azize dizisi ekibinin ve oyuncularının bu gelişmeyi beklemediği ve en azından bir final bölümü çekeceklerini düşündükleri için birbirleriyle vedalaşamadıkları belirtildi.

Azize İzleyicisi Şok Oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Süreç Filmin hazırladığı Azize Dizisi'nin apar topar sonlandırılması ve bir final bölümünün dahi çekilmemesi dizinin izleyicileri için tam bir şok oldu. Bu gelişmeyi beklemeyen izleyicilerin sosyal medyadan bu gelişmeyi protesto ettikleri ve en azından bir final bölümünü hak ettiklerini dile getirdikleri görüldü. 

Ne yazık ki zaman zaman yaşanan bu tür gelişmeler için kanallar ve yapım firmaları izleyiciye bir açıklamada bulunmuyor. uzun bir süre büyük umutlarla beklenilen dizinin böyle bitirilmesi de görünen o ji ne  ilk ne  de son  olacak ve reyting canavarı televizyon yapımları üzerinde bir tırpan gibi salınıp duracak. 

30-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar