Kanal D Chefs Arena Yarışmacıları Kimler?

Kanal D Chefs Arena Yarışmacıları Kimler?
Kanal D'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yemek yarışma programı Chefs Arena nasıl bir yarışma programı? Program kaç yarışmacıdan oluşuyor? detaylar haberimizde!

Ekranlar yeni bir yemek yarışma programıyla daha tanışmak üzere. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Chef’s Arena Kanal d ekranlarında yayınlanacak. 16 yarışmacı ve üç jüri üyesinin bulunduğu yarışma oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Son zamanlarda Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından oldukça çok sevilen Master Chef Türkiye’den sonra önce Fox Tv’de benzer bir program yapıldı şimdi de Kanal D benzer içerikte bir programı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Adı Chef’s Arena olan yarışma bu akşam Kanal D’de saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. Bu akşam yayına başlayacak olan Chef’s Arena’nın yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler sizler için araştırdık.

Chef’s Arena Yarışmacıları Kimler?

Kanal D ekranlarında bu akşam başlayacak olan Chef’s Arena adlı yeni yemek yarışma programı son zamanlarda televizyon dünyasında en çok konuşulan, en çok kulis yapılan programlardan biri. Tv 8’deki Master Chef Türkiye’ye rakip olabilecek mi, reytingi nasıl olacak, formatı ve içeriği nasıl gibi pek çok soru yakın zamanda cevap bulacak şüphesiz. Biz şimdi bu yarışmanın yarışmacıları kimler onu aktaraılım sizlere. İşte Chef’s Arena yarışmacıları.

Chef’s Arena Kadınlar Takımı!

Alvina Hakverir

Arya çelik Sarmen

Burçin Pınar

Burcu Karaaslan

Fevziye Alak

Gökçe Esin

Neslihan Koşar

Nihal Büşra Abay

Chef’s Arena Erkekler takımı!

Akın Kırıkkayaoğlu

Berat Karabaş

Emre Yavuz

Fırat Kurum

Halil İmir

Hüseyin ışıklar

Muhammet Murat Giresun

Polat can İsen

Chef’s Arena Jüri Üyeleri Kimler?

Kanal d ekranlarında bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan ve 8’i kadın, 8’i erkek olmak üzere iki takım halinde 16 yarışmacıdan oluşan Chef’s Arena’nın jüri üyeleri ise üç kişiden oluşuyor. İşte o isimler!

Batuhan Piatti: Chef’s Arena Programı patronu

28 yıldır hem Türkiye’de hem de yurt dışında mutfak ve restoranları yöneten ünlü şef Batuhan Piatti 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar hem İtalya hem Türkiye’de mutfaklarda şeflik yapan ve bu alanda eğitimler alan Piatti yarışmacıların en çok çekineceği isim olarak öne çıkıyor.

Şef Pınar İshakoğlu

Pınar İshakoğlu Londra’da işletme eğitimi ve moda dünyasında Dolce&Gabbana, Ted Baker, Paul Smith gibi önemli markalarla çalıştı. 2009 yılında aşçılığa ilk başladığı zamanlarda ünlü İtalyan chef Maurizio Morelli ile çalıştı. Yemek ve şeflik konusunda oldukça ciddi bir birikime sahip olan Pınar İshakoğlu yarışmacılar için zorlu bir şef olacak.

Şef Sinan Büdeyri

1984 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Sinan Büdeyri çocukluktan itibaren mutfağa duyduğu ilgiyi profesyonel olarak yapmaya karar verdi ve Amerika’da pastacılık ve ekmekçilik alanında dersler aldı. Profesyonel aşçılık kariyerine Amerika’da başlayan Büdeyri oldukça tecrübeli bir şef olarak yarışmacılarla tecrübelerini ve bilgi birikimini paylaşacaktır.

01-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar