Kanal D Dizisi Afili Aşk bütün ödülleri topladı

Kanal D Dizisi Afili Aşk bütün ödülleri topladı
Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk hem reytinglere hem de ödüllere ambargo koydu. Afili Aşk dizisi hangi ödülleri aldı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk hem reytinglere hem de ödüllere ambargo koydu. Swiss Otel'de düzenlenen “8.Tv Yıldızları Ödül Töreni” tam bir Afili Aşk Show oldu. Pınar Altuğ, Deniz Akkaya ve Saba Tümer’in beraber sunduğu ödül töreninde neredeyse ödüllerin hepsini alan Afili Aşk böylece başarısını tescillemiş oldu. Haluk Levent ve Dicle Olcay’ın canlı performanslarıyla damga vurduğu gecede Afili Aşk dizisi hangi ödülleri aldı? Şimdi detaylar.

Kanal Dizisi Afili Aşk bütün ödülleri topladı

Renkli anlara sahne olan 8.Tv Yıldızları Ödül Törenine Afili Aşk damga vurdu. Kanal D’nin iddialı dizisi böylece reyting şampiyonu olmakla kalmadı tam bir ödül avcısı olarak hayranlarını sevindirdi. Halk oylamasıyla ödüllerin belirlendiği gecede Afili Aşk, üç ödül birden aldı.

Hangi oyuncu hangi ödülü aldı?

Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan Afili Aşk’ın ilk ödülü başrol oyuncularından Burcu Özberk’e gitti. “En iyi Tv Romantik Komedi Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görülen Burcu Özbek teşekkür konuşmasında ödülü bütün arkadaşları adına aldığını söyledi. Erkek başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul ise “En iyi Tv Romantik Komedi Erkek Oyuncusu” ödülüne hak kazandı. Başrol oyuncuları ödüle layık görülen Afili Aşk dizisi de geceyi boş geçmedi ve “En İyi Tv Romantik Komedi Dizisi” ödülüne layık görüldü. Başrollere verilen ödülleri oyuncuların kendileri alırken Afili Aşk dizisinin ödülünü ise yapımcı Fatih Enes Ömeroğlu ve yönetmen Serdar Gözelekli birlikte sahneye çıkarak aldılar. Canlitv olarak biz de diziyi ve başrol oyuncularını yürekten kutluyoruz.

Afili Aşk’ta son bölümde neler yaşandı?

Belgelerin ortaya çıkması bir kez daha Özkayalı ve Yiğiter ailelerini karşı karşıya getirirken mücadelede yeni bir sayfaya geçilmiştir. İki aile arasında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hatta git gide büyüyen bir düşmanlık başlayacaktır. Üstüne üstlük Kerem’in bildiği Ayşe’den gizlemesi bardağı taşıran son damla olacak ve olaylar çığırından çıkacaktır.

Yiğiterlere karşı sıkıyönetim ilan eden Rıza, Yiğiterlerin karışmasına yol açar. Ailelerinin kavgası yetmez gibi Ayşe ve Kerem’in de kavga etmesi ipleri iyice koparır. Ayşe'nin yokluğu ile sınanan Kerem bu duruma bir türlü alışamaz.  Ayşe ise bağrına taş basarak Kerem’den uzaklaşır. Bu ayrılığı kabullenemeyen Kerem, Özkayalılar’ın evine gizlice girmek için planlar yapar. Ertelenen boşanma davasına sayılı gün kalmışken iki yaralı gönül ağır bir durumla sınanmaktadır.

Afili Aşk yeni bölümüyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de! Keyifli seyirler.

18-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar