Burak Özçivit ve Fahriye Evcen İlişkisinde Sıkıntı mı Var?

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen İlişkisinde Sıkıntı mı Var?
Burak ve Fahriye çifti oğulları Karan'ın fotoğrafının sosyal medyada yayınlanmasından dolayı zor bir süreçten mi geçiyor? İşte haberin detayları!

Türkiye’nin ünlü çiftlerinden biridir Burak Özçivit ve Fahriye Evcen. Çift evlendikten sonra haklarında pek çok söylenti, dedikodu çıktı kısa sürede ayrılacaklar diye ancak çiftin sevgisi üstün geldi ve evlilikleri mutlu bir şekilde devam etti. Hatta çiftin bir erkek çocukları dünyaya geldi. Çift o kadar uyumlu ve mutlu bir evlilik sürüyorlardı ki çiftin ilişkileri hakkında hiçbir olumsuz düşünce yer almıyordu. Ancak çiftin arasına kara kedi mi girdi soruları son zamanlarda sorulmaya başlandı çünkü Fahriye Evcen’in çocukları Karan’ın fotoğrafını paylaşması üzerine Burak Özçivit’in bu durumdan memnun olmadığı söylentileri iddia edildi. Fahriye Evcen’in aksine oğlunun fotoğraflarını yayınlamayan Burak Özçivit eşinin tavrıyla ilgili olarak da bir yorum yapmaktan kaçındı ancak oğlunun fotoğraflarını paylaşıp paylaşmayacağı ile ilgili sorulan soruya öyle bir yanıt verdi ki cevabın eşine mesaj olduğu iddiaları bir anda sosyal medyada yayıldı. İşte haberin detayları!

Burak Özçivit Ne Demek İstedi?

Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Burak Özçivit kendisine sorulan bir soruya öyle bir cevap verdi ki cevabın ne olduğu, kime yanıt olduğu, eşi Fahriye Evcen’e bir mesaj mı olduğu soruları havalarda uçuştu. Oyuncu önceki gün akşam Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerin “Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız” sorusuna yanıt olarak “Benim acelem yok, zamanı gelince Karan’ı paylaşırım” cevabını verdi. Bu cevabın ardından Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’in daha önce eşi ile oğlu Karan’ın birlikte paylaştığı fotoğrafa cevap olduğu iddiaları sosyal medyada bomba gibi patladı. Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen arasında bir sorun mu var sorularının havalarda uçuştuğu bu cevabın ardından neler olacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

Burak Özçivit Fahriye Evcen Çifti Sorun mu Yaşıyor?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin tek çocukları Karan’ın fotoğrafları geçtiğimiz günlerde sosyal medyada boy boy yayınlanmıştı. Bu fotoğrafların ardından sosyal medya Burak Özçivit’ten de oğlunun fotoğraflarını paylaşması beklenmişti. Ancak aradan geçen zamanda bu olmadı. Bunun üzerine Özçivit’e bu yönde sorulan soru tüm gerçeği ortaya koydu. Burak Özçivit oğlunun fotoğraflarını zamanı gelince paylaşacağını söyledi. Bu cevabın ise çift arasında bir sorun olduğu ve ilişkilerinde sıkıntılı bir süreç yaşadıkları şeklinde yorumlandı. Bakalım çiftin arasında ne gibi gelişmeler yaşanacak. Bekleyip göreceğiz.

19-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar