Kanal D dizisi Çatı Katı’nın çekim tarihi belli oldu!

Kanal D dizisi Çatı Katı’nın çekim tarihi belli oldu!
Başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın “Tatlı bir Yeşilçam hikayesi” dediği Çatı Katı dizisi Mia Yapım imzasıyla ekrana geliyor. Çatı Katı’nın çekimleri ne zaman başlıyor?

Başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın “Tatlı bir Yeşilçam hikayesi” dediği Çatı Katı dizisi Mia Yapım imzasıyla yaz dizisi olarak ekrana geliyor. Dizi severler yeni yaz dizisi Çatı Katı’nın çekimleri ne zaman başlayacağını merak ediyor. Kanal D dizisi Çatı Katı’nın çekim tarihi belli oldu. Önümüzdeki günlerde başlayacak dizinin oyuncu kadrosu kimler ve konusu nedir? Şimdi detaylar

Kanal D dizisi Çatı Katı’nın çekim tarihi belli oldu!

Barış Yön’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Çatı Katı yaz dizisi olarak izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'ya ait olan Çatı Katı dizisinin çekim tarihi 10 Haziran olarak belirlendi. Corona virüs tedbirleri neticesinde temmuz 2020’de Kanal D ekranlarında tatlı bir Yeşilçam hikayesi olarak yayınlanacak Çatı Katı dizisinin kadrosu usta isimlerden oluştu .

Ve Karşınızda Çatı Katı!

Bir yaz dizisi olarak Yeşilçam hikayesi anlatacak olan Çatı katı dizisinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde netleşti. Furkan Andıç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Renan Bilek'in yer alacağı  Çatı Katı dizisinde Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Ezgi Şenler gibi isimlerle görüşmeler devam ediyor. 10 Haziran’da çekimleri başlayacak olan dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç canlı yayında şu sözlerle heyecanını dizi severlerle paylaştı. "Yeni iş, Çatı Katı diye bir iş. Tatlı bir Yeşilçam hikayesi olacak. Biraz hızlı başlayacağız. 10 Haziran’da çekimler başlayacak. Tatlı bir iş. Güzel komik bir hikayesi var. Sevecekler diye düşünüyorum”

Çatı Katı ne anlatacak?

Nostaljik dizi formatındaki Çatı katı izleyicilerine 90’ların tatlı aşklarını izletecek. Romantik komedi türünde ekranlarda olacak dizinin yönetmeni yaz dizilerinin unutulmaz yönetmeni Barış Yöş. Yönetmen Barış Yöş daha önce de Kiralık Aşk ve Ateş Böceği gibi yaz dizilerini de yönetmişti.

Çatı Katı Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekim tarihi 10 Haziran olarak belirlenen Çatı Katı dizisi büyük bir ihtimalle 2020 Temmuz ayı başında yayınlanmaya başlanacak. 2020 Mayıs sonunda çekime başlanması ve haziran ayında yayına alınması planlanmıştı lakin küresel salgın Korona Virüs nedeniyle cast görüşmeleri eksik kaldı. Birçok oyuncu gelen teklifi kabul edemedi veya erteleme istedi. Mia yapım şirketinden aldığımız bilgiye göre Çatı Katı dizisi sezon dizilerinin tamamen kalkmasından sonra yayın hayatına başlayacak ve günün tek dizisi olacak. Yapım şirketi Çatı Katı dizisinin sadece 2020 yazı için değil aynı zamanda Kanal D’nin 2020 2021 yeni sezonunda da listesinde olacağını ve süresine izleyicinin karar vereceğini bildirdi. Canlitv olarak Çatı Katı dizisine başarılar diliyoruz.

26-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar