Puhu TV'de yeni bir pandemik dizi başlıyor

Puhu TV'de yeni bir pandemik dizi başlıyor
Puhu TV, platformunda yeni bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Pandemik bir polisiye dizisi olan Gün On 4 yakında başlayacak.

Dijital yayın platformu Puhu TV, yeni bir diziyle geliyor. Fi, Şahsiyet ve Dip dizileriyle beğeni toplayan Puhu TV'de pandemik bir polisiye dizisi ekrana gelecek. Dikkat çekici fragmanın ardından gözler Gün On 4 dizisine çevrildi. Gün On 4 dizisiyle ilgili tüm detaylar ve daha fazlası.

Puhu TV'den pandemik polisiye: Gün On 4

Gün On 4 dizisinin başrollerinde Muhammet Uzuner, Güneş Zayrak ve Emrullah Çakay yer alıyor. Haziran ayında Puhu TV'de yayın başlaması planlanan dizinin konusu oldukça merak uyandırıcı. Komiser Gazanfer, Sevin ve Hayri, koronavirüs teşhisi konmuş ve ardından hastalığı atlatmış bir kişinin intihar vakasını incelemektedir. Tüm ipuçları intihar seçeneğini akıllara getirilse de bu olayın bir cinayet olabileceği üzerinde durulmaktadır. Olay soruşturulurken Komiser Gazanfer'in koronavirüse yakalanması işleri karışık bir hale sokacaktır. Gün On 4 dizisinin çekimleri oyuncuların evlerinde yapıldı. Dizi boyunca 3 komiseri webcamlerinden interaktif bir şekilde izleyeceğiz.

Muhammet Uzun (Gazanfer) kimdir?

30 Haziran 1965 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü "Oyunculuk Ana Sanat Dalı"ndan mezun oldu. Doksanlı yıllardan günümüze kadar aktif olarak yönetmen ve oyuncu olarak tiyatro oyunlarında yer almıştır. 2000 yılında Dadı dizisiyle beraber televizyon dizilerinde rol almaya başlamıştır. Tatlı Hayat, Berivan, Aslı ile Kerem, Gece Gündüz, Binbir Gece, Parmaklıklar Ardında, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

Güneş Zavrak (Sevin) kimdir?

24 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Petrol Ofisi ve Turkcell reklamlarında rol alarak oyunculuğa başladı. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde okudu. İlk ekran tecrübesini Pis Yedili dizisiyle yaşadı. İlerleyen yıllarda Ayrılsak da Beraberiz ve Elimi Bırakma gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca 2010 yılında Kaybedenler Kulübü filminde rol aldı. 2014 yılında ilk kez tiyatro sahnesine çıktı. Oyunculuğunun yanı sıra bir dansçıdır da.

Emrullah Çakay (Hayri) kimdir?

1 Ocak 1990 tarihinde Mardin'de dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kelebekler, Saf ve Soluk gibi sinema filmlerinde rol aldı. Ayrıca Söz ve Çukur dizilerinde de rol aldı.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler