Tutunamayanlar "Çevrimiçi" yıldız bir konukla ekrana gelecek

Tutunamayanlar
Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisinin yeni bölümünde yıldız bir isim de rol alacak. Yeni bölüm Salı akşamı saat 21:45'te TRT 1'de.

TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Tutunamayanlar "Çevrimiçi", karantina dönemiyle birlikte başladıktan sonra her bölümünde ünlü bir ismi konuk etti. Dizinin Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümüne de çok konuşulacak bir isim konuk olacak. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrolde yer aldığı Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisinin yeni bölümüne Beyazıt Öztürk konuk oluyor.

Tutunamayanlar "Çevrimiçi", 4. bölümün ardından bir haftalık araya gitti. Sevilen dizinin 5. bölümü 26 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek. Bildiğiniz gibi oyuncular herhangi bir temasta bulunmadan birbirinden uzak bir şekilde dizide rol alıyor. Birbirinden ünlü isimler de evlerindeki kameralarla Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisine konuk oluyor. Oldukça zor şartlarda hazırlanan dizi, buna rağmen ortaya çıkardığı oldukça komik bölümleriyle izleyici tarafından büyük beğeni toplamayı başarıyor. 

Beyazıt Öztürk, Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisine konuk oluyor

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız ve Yeliz Kuvancı gibi isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisinin yeni bölümünde Beyazıt Öztürk de rol alacak. Beyazıt Öztürk, dizide parodi bir şekilde kendisini canlandıracak. Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisinin 26 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek bölümde bayram heyecanı yaşanacak. Bayramın üçüncü gününden ekranda olacak dizi yine oldukça keyifli anlar yaşatacak. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisinin ana karakterlerinin sosyal mesafe kuralına uyarak çekimleri bir arada gerçekleştirdiği görülüyor. Diğer karakterler ise her zaman olduğu gibi çekimleri evlerinden gerçekleştiriyor. Öte yandan çekimler daha önce yalnızca kapalı mekanlarda yapılıyordu. Yeni bölümle birlikte dizinin çekimleri açık havada da yapılmaya başlandı. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Tarık, davulcularla uğraşacak. Karantina nedeniyle birbirinden uzak kalan İlhan, Lütfü ve Tarık, bayramda bir araya gelecek. Bu bayramdan memnun kalmayan İlhan, Lütfü ve Tarık'ı sürekli özlemne anılan o meşhur eski bayramlara götürür. Osmanlı dönemine giderler ancak o dönemde bile bayramların eskisi gibi olmadığının yakınılmaktadır. Sonrasında Selçuklu dönemine giderler ancak o zamanda bile bayramların tadı yoktur. Aristo dönemine giderler ve sonuç yine aynıdır. En sonunda pes ederler.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar