Kanal D Dizisi Hekimoğlu’ndan İnanılmaz Başarı!

Kanal D Dizisi Hekimoğlu’ndan İnanılmaz Başarı!
Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan başarılı uyarlama dizisi Hekimoğlu Aralık ayında dünyanın en başarılı yapımları listesine girmeyi başardı. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan uyarlama dizilerinden Hekimoğlu ilgiyle izlenen ve her geçen bölüm reytingini artıran dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan yalabık, Ebru Özkan, Aytaç şaşmaz ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı House M.D dizisinden uyarlanan Hekimoğlu Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk 6 bölümde oldukça beğenildi. Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan dizi Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ilgi görmeyi başardı. Orijinalinin başarısının yanı sıra uyarlama olarak da oldukça başarılı bir performans sergileyen yapım kendisine ait bir üslubu seyirciye beğendirmeyi başardı. Haberin detayları aşağıda!

Doktor Ateş Hekimoğlu, Hekimoğlu Dizisi’ni Uçurdu!

Kanal D’nin Salı akaşamları yayınlayan ve henüz 6.bölümü yayınlanan yeni dizisi Hekimoğlu Amerikan menşeli House M.D Dizisinin Türkiye uyarlaması olarak Karga seven Pictures tarafından hazırlanıyor. Dizi yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle dizide Doktor Ateş karakterini oynayan Timuçin Esen yapımın orijinalindeki Doktor’un sert, aksi ve kendini beğenmiş tavırlarını kendi canlandırdığı bünyede toplamakla birlikte canlandırdığı karaktere aynı zamanda sevimli bir halde katmayı başardı ve seyirciye diziyi sevdirdi. Dizinin reytinglerinin her bölüm artması da kanal ve yapım şirketi tarafından memnuniyetle karşılandı. Öte yandan dizinin Türkiye’de gösterdiği başarı İspanya’da bulunan ve 19 bin uluslar arası format bilgisine sahip Teleformat’ın da dikkatini çekti ve Teleformat diziyle ilgili değerlendirmelerinde olumlu görüşlere yer verdi.

Hekimoğlu’na Büyük Onur!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu Dizisi merkezi İspanya’da bulunan ve 19 bin uluslar arası format bilgisine sahip Teleformat’ın olumlu değerlendirmesiyle büyük bir ilgi gördü. Her ay dünyada ilgi gören formatların yayınlandığı Teleformat, Hekimoğlu Dizisiyle ilgili olumlu bir değerlendirmede bulundu. Aralık ayı içinde dünyada en çok ilgi gören yapımlar Araslında gösterilen Hekimoğlu Dizisi orijinal formata bağlı kalmakla birlikte kendine has bir üslup geliştirmeyi başardı ve bu durum seyirci tarafından oldukça beğenildi. Dizinin kendine has tarzı her bölüm seyircinin diziyi daha çok takip etmesini sağladı.

09-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar