Kanal D ekranları yepyeni bir diziye hazırlanıyor!

Kanal D ekranları yepyeni bir diziye hazırlanıyor!
Kanal D ekranları yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte Oğlum dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Televizyon dünyası yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatile çıkmaya hazırlanıyor. İlgi ile izlenen diziler sıra sıra sezon finali yapıyor. Dizilerin sezon finali yapmasıyla ekranlar boş kalacak. Bunun için yeni diziler devreye girmeye başlıyor. Çok iddialı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan dizinin başrolünde, Poyraz Karayel dizisi ile akıllara kazınan Ataberk Mutlu yer alıyor. Başarılı çocuk oyuncu Ataberk Mutlu'ya Ekin Mert Daymaz ve Barış Falay eşlik edecek. Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kırmaya hazırlanan dram dizisi Oğlum'u canlı izlemek için canlitv.com adresini tıklayın..

OĞLUM DİZİSİ BAŞLIYOR!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği yeni dizi Oğlum için nefesler tutuldu. Dizinin bu Temmuz ayının sonlarında çekimlerine başlanması bekleniyor. Ekranlara ise 2017 yılının Eylül aylarında gelmesi bekleniyor. Sürpriz isimlerin rol alacağının açıklandığı dizinin oyuncu kadrosu büyük bir merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunun sadece üçü açıklandı. Bunlar Ekin Mert Daymaz, Barış Falay ve Ataberk Mutlu...

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

Yakışıklılığı ile göz dolduran oyuncu Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990'da Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği ise Antrenörlük ve Fitness'tır. Katıldığı Best Model Of World yarışmasına 3. olan Ekin Mert Daymaz'ın yıldızı bir anda parladı. İlk oyunculuk deneyimine Not Defteri dizisi ile başladı. Daha sonrasında ise sevilen dizi Çilek Kokusu'nda aldığı rol ile izleyicilerin kalbinde taht kurdu.

Barış Falay Kimdir?

Birçok önemli dizide rol alan Barış Falay, 9 Nisan 1972'de Ankara'da doğmuştur. Biz onu en çok Medcezir dizisinde aldığı rol ile tanıyoruz. Başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro bölümünden mezuın olmuştur. 

Ataberk Mutlu Kimdir?

Poyraz Karayel dizisinin küçük Sinan'ı olarak tüm izleyici ekran başına kilitleyen minik oyuncu Ataberk Mutlu, 14 Haziran 2005'te hayata gözlerini açmıştır. Poyraz Karayel dizisinden öncede Karadayı dizisinde rol almıştır. Ataberk Mutlu şuanda ilkokulda okumaktadır.

30-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler