Kara Sevda'da Kemal ve Nihan'ı evlenebilecek mi?

Kara Sevda'da Kemal ve Nihan'ı evlenebilecek mi?
Dramada ana karakterlerin evlenip mutlu olmaları bütün düğümlerin çözüldüğü andır. Bu hikayeyle birlikte dizi final yapar. Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal, Emir'e diz çöktürtmüş ve Nihan'ın yıllardır süren esaretini bitirmişti

Star Tv'de bu akşam saat 20:00'de 71. bölümüyle ekranlara gelecek olan Kara Sevda dizisi birinci bölümden itibaren beklenilen Kemal ve Nihan evliliği ile seyirciyi çok kısa bir süre mutlu edecek.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi bu kısa mutluluk sonrası kaldığı yerden hüzünlendirmeye devam ediyor.

Ay Yapım  ve Finaller!

Dizi sektöründe büyük starlarla çalışan Ay Yapım'ın bu sene yaptığı dizilerde şüphesiz ki en çok dikkat çekeni Show Tv'nin İçerde'si... Genel olarak 9'lu reytinglerle İçerde oldukça başarılı durumda. Buna rağmen bu sezon final yapacak.

Ay Yapım'ın Star Tv'ye yaptığı ikinci dizi Cesur ve Güzel ise normal başladığı sezonu eh işte dedirtecek şekilde final yapacak.

Büyük umutlarla Atv'de başlayan bu akşam 20:00'de 17. bölümü yayınlanacak olan Bu Şehir Arkandan Gelecek ise umulmadık derecede kötü bir durumda. 2 reyting bu projenin çoktan dizi çöplüğüne gittiğini gösteriyor. Ancak Ay Yapım'ın bu diziden tek beklentisi yurt dışı satışları bu yüzden sezon sonuna kadar devam edecek.

Bir de Puhu Tv'ye yapılan Fi var. O da sosyal mecrada konuşularak görevini yapmış durumda.

Dememiz o ki Ay Yapım seneye Türk seyircisini yönlendirecek bir konuma sahip. Çünkü bu yıl bütün dizilerinin final yapması bekleniyor. Yapacaklar da... Beş dizi hazırlayan bir yapım şirketi şu anda harıl harıl hazırlık yapıyordur.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün seneye dinlenebilirler. Seneye yapım şirketinin devamlı oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu ve Beren Saat'i izlemeye hazır olun!

Kemal ve Nihan'ın evliliği!

Gelelim Kara Sevda'ya...

Dramada ana karakterlerin evlenip mutlu olmaları bütün düğümlerin çözüldüğü andır. Bu hikayeyle birlikte dizi final yapar. Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal, Emir'e diz çöktürtmüş ve Nihan'ın yıllardır süren esaretini bitirmişti. Emir'in boşanma zorunluluğundan sonra 71. bölümde de Kemal ve Nihan evleniyorlar.

Bu mutlu hava dizinin devam bölümleri icabı anında bitiyor ve Emir, Kemal'i öldürmeye giderken ona engel olmaya çalışan Zeynep'e araba çarpıyor. devamında da Tarık ise Emir'in babası tarafından bıçaklanıyor. Yani Kemal'in en mutlu gününün zehir olması için herkes elinden geleni yapıyor. Bütün bunlara Kemal'in cevabı ne olacak göreceğiz.

Muhtemelen Emir'i finalde bir şekilde öldürüp seyirciye vaat edilen Kemal ve Nihan mutluluğu sağlanacaktır.

Merakla takip ettiğiniz bütün bu dizileri canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz. 

31-05-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar