Kanal D yaz bombasını patlattı. Sevilen dizi tekrar bölümleri ile Kanal D'de!

Kanal D yaz bombasını patlattı. Sevilen dizi tekrar bölümleri ile Kanal D'de!
Yayınladığı dönemde reyting rüzgarları estiren dizi Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile Kanal D ekranlarında olacak. İşte detaylar..

Kanal D ekranlarının fırtınalar estiren dizisi Aşk-ı Memnu hayranlarına sevindiren haber geldi. Yayınladığı dönemde reytingleri alt üst eden dizi Aşk-ı Memnu, tekrar bölümleri ile yeniden izleyenleri ile buluşuyor. Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile hangi kanalda yayınlanacak?

4 Eylül 2008'den 24 Haziran 2010'a kadar Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu yeniden ekranlarda. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor  başarılı isimlerin paylaştığı dizinin yeniden yayınlanması televizyon severlerin büyük beğenisini topladı. Yaz sezonun gelmesi ile sezon finaline giren programların tatile girmesinin boşluğunu dolduran Kanal D, Aşk-ı Memnu hayranlarını bir kez daha ekranları başına kilitleyecek. Türkiye büyük bir rekor elde eden dizi Türkiye'nin ardından bir çok ülkede de yayınladı. Peki rekortmen dizi tekrar bölümleri ile ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak? İşte Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgili tüm detaylar..

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile Kanal D'de!

Romantik drama türündeki 'Aşk-ı Memnu' dizisi 10 Haziran 2019 Pazartesi'den itibaren hafta içi hergün saat 16:45'te Kanal D ekranlarında olacak. Halit Ziya Uşakgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'ndan uyarlanan dizi Adnan Ziyagil ve Firdevs Yöreoğlu ailesinin etrafında yaşanan olayları konu alıyor. İstanbul'un önde gelen iş adamlarından olan Adnan Ziyagil, eşi İnci'nin ölümünün ardından iki çocuğu Nihal ve Bülent ile bir başına kalır. Taa ki Firdevs Yöreoğlu ailesi ile karşılaşana kadar. Firdevs Yöreoğlu'nun küçük kızı olan Bihter Yöreoğlu ile dünya evine girdikten sonra tüm hayatları tersine döner. Adnan Ziyagil'in kızı Nihal Ziyagil bu evliliğe karşı çıksada bir şekilde hayatlarına devam ederler. Aradan çok az bir süre geçmesinin ardından Adnan Ziyagil'in genç ve güzel karısı Bihter Ziyagil, Adnan Ziyagil'in yiğeni Behlül'den hoşlanır. Behlül'de ona karşı boş olmadığı fark eder ve yasak aşk yaşamaya başlarlar. Fakat bundan ne Adnan'ın ne Nihal'in ne de Bülent'in haberi vardır. İşte tüm ailenin bu durumda yaşadığı tüm olaylar ekranlara Aşk-ı Memnu dizisi ile gelir. Final bölümü ile reyting rekorları kıran dizinin tekrar bölümleri ile Kanal D ekranlarını üst sıralara taşıyacak mı?

01-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler