Kanal D Yılbaşı özel programında Mükremin Çıtır ve Feriştah sürprizi!

Kanal D Yılbaşı özel programında Mükremin Çıtır ve Feriştah sürprizi!
Kanal D Yılbaşı özel programında Türk televizyonlarının unutulmaz yapımlarından Bir Demet Tiyatro'nun iki karakteri sürpriz olarak yeniden sahneye çıktı.

O bir fenomen. O bir efsane. Kanal D Yılbaşı özel programında Türk televizyonlarının unutulmaz yapımlarından Bir Demet Tiyatro'nun iki karakteri yer alacak. 31 Aralık gecesi Kanal D ekranlarında iki unutulmaz karakter, sürpriz olarak yeniden sahneye çıktı. Televizyonlarda tiyatro havasında yapımların başlamasını sağlayan Bir Demet Tiyatro’nun meşhur karakterlerinden Feriştah, Lütfiye Çıtır ve Mükremin Çıtır, Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı programına sürpriz konuk olarak katıldı. Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler 2 programı, nostalji yaşatmak için 31 Aralık Salı akşamı özel bölümüyle ekrana gelecek.

Kanal D Yılbaşı özel programında Mükremin Çıtır ve Feriştah sürprizi!

Ülkemizde bir döneme damga vuran ve muadili programların çıkmasını sağlayan “Bir Demet Tiyatro”nun unutulmaz karakterleri Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, 31 Aralık Salı akşamı Kanal D’de seyircilere nostalji yaşatacak. Demet Akbağ’ın konuk olarak katılacağı Çok Güzel Hareketler 2 programı Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyor. Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan ikilisi bir döneme damga vuran Bir Demet Tiyatro’yu yıllar sonra yeniden sahneledi. Özge Toprak Bahıt’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler’in yapımcılığını Necati Akpınar üstlendi.

Efsaneler Sahne Alıyor!

Replikleriyle tiyatroya damga vuran Bir Demet Tiyatro’nun efsane karakterleri 25 yıl sonra aynı sahnede yer aldı. Mükremin Çıtır, kız kardeşi Lütfiye Çıtır ve Mükremin’e aşık Feriştah, 25 yıl sonra doğdukları BKM Tiyatro Sahnesinde “Bir Demet Tiyatro- Mükremin’in Rüyası” skecinde buluştu.

Ve Sürpriz!

Çok Güzel Hareketler 2’nin yapıldığı salonda seyirci, ‘yılbaşı özel’ çekimi olduğundan habersizdir. Karanlık salonda Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın sahnede belirmesi seyirciye unutulmaz bir nostalji yaşattı. Alkış tufanı dakikalarca sürerken Erdoğan ve Akbağ, sahnede duygu dolu anlar yaşadı. Çok Güzel Hareketler 2’nin sürprizlerle dolu yılbaşı özel bölümü 31 Aralık Salı akşamı Kanal D’de izleyicisini bekleyecek.

Bir Demet Tiyatro!

İlk kez 1995 yılbaşı gecesi "MTV-Meclis TV" adıyla yayınlanan “Bir Demet Tiyatro" müdavimlik oluşturarak tam 8 sezon yani 2002 yılına kadar sürdü. Her kesime hitap ederek milyonlarca insanı ekran başına toplayan "Bir Demet Tiyatro", Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Olgun Şimşek, Bican Günalan, Binnur Kaya ve Engin Günaydın gibi usta oyunculardan oluşuyordu. Çıtır Ailesi ve çevresindekilerin başından geçen hayata dair olayları komedi tarzında ekranlara taşıyan yapım, 4 yıllık bir aradan sonra 2006 yılında bu sefer dizi olarak ATV'de ekranlarda yayınlandı. Halen TürkMax'da saat 18:40-19:45 arası, Heberler programından önce eski bölümleriyle yayınlanmaktadır. 

26-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar