Kanal D’de, günlük dizi olarak başlayacak olan Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D’de, günlük dizi olarak başlayacak olan Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak?
Kanal D’de, günlük dizi furyasına giriş yaptı sonunda. Kanal D ekranında başlayacağı duyurulan ve ilk fragmanı yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisini izleyeceğiz.

Aileyi ekrana taşıyan diziler çoğalmaya başladı, iyi de oldu. Beni Affet, Beni Bırakma gibi aile dramının işlendiği dizilerden sonra Kanal D’de, günlük dizi furyasına giriş yaptı sonunda. Kanal D ekranında başlayacağı duyurulan ve ilk fragmanı yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisini CanliTv olarak merak ettik ve sizin için araştırdık. Konusu yürek yakıcı. Uzun zaman önce ailesinden koparılan minik bir çocuğun ablası zannettiği Meryem ile hayata tutunma çabasını izleyeceğimiz Yaralı Kuşlar ne zaman başlayacak?

Yaralı Kuşlar’ın konusu?

Küçük yaşlarda ailesinden hunharca koparılmış ve farklı bir yaşam tarzına maruz kalmış Ömer’in (Emre Mete Sönmez),hayata tutunma çabasını izleyeceğiz. Küçük Ömer’in yıllarca ablası zannettiği Meryem’le (Gizem Arıkan) yaşam mücadelesini dramatize eden Yaralı Kuşlar, daha şimdiden olumlu tepkiler aldı. Yaralı Kuşlar, bir abla kardeşin hüzünlü hikâyesi yani. Annelerini zamansız yitiren iki kardeş, üvey baba zulmüyle baş etmek zorundalar. Meryem bu zulme dayanamayıp Ömer’i alıp bir gece vakti İstanbul’a kaçar. İstanbul’un kenar mahallerinin birinde yaşam mücadelesi verirlerken bir yandan da peşlerinde olan üvey babayla da uğraşmak zorundalar.

Dizinin yapımcılığını Stellar Yapım ve İnci Gülen Onar üstlendi. Yapımcı İnci Gülen ayrıca Kanal 7’de yayınlanmakta olan Elif dizisinin de yapımcılık görevini başarıyla yürütüyor. Yaralı Kuşlar’ın senaryo danışmanlığını ise yine Kanal 7’den tanıdığımız usta senarist Mehmet Uyar üstlendi. Görüşlerine başvurduğumuz yönetmen Cem Tabak aileleri ekrana kilitleyeceklerini söyleyerek bambaşka bir dizi formatı göreceğimizi müjdeledi.

Yaralı Kuşlar’ın oyuncu kadrosu?

Şubat ayında çekimlerine başlanan dizinin hafta içi her akşam ana haber öncesi yayınlanması hedefleniyor. Yakınlarda sosyal medyada dolaşan bir rivayeti de sizinle paylaşalım. Henüz yayınlanmayan Yaralı Kuşlar dizisinin yurt içiyle birlikte, yurt dışında da satışının yapılması bekleniyor. Tanıtımı Türkiye’de yapılmadan önce, Eccho Rights üstlendi. Amerika’da organize edilen dizi fuarı içerisinde NATPE’de Wounded Birds adı ile reklamı bile yapıldı. Diğer günlük diziler kadar süreceğini tahmin edebiliriz.

Başrol Oyuncu Özlem Durmaz kimdir?

Fedakâr abla rolünde izleyeceğimiz Özlem Durmaz 1992 doğumlu bir oyuncu. Ankara Çocuk Tiyatrosu’nda eğitim alan Özlem Hanım, Gazi Üniversitesi’nde lisansını tamamladı. Daha önce, Deniz Yıldızı, Alın Yazım ve Adını Sen Koy gibi günlük dizilerde rol alan başarılı oyuncu 2015 senesinde Fox’da yayınlanan Karagül dizisinde oynadı. Yaralı Kuşlar dizisi Özlem Durmaz için ilk başrol deneyimi olacak. Bakalım son zamanlarda tren olan aile dizilerine başkaları da keklenecek mi?

15-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar