Kanal D’de Üç Yıllık Haberi Yeniymiş Gibi Sundular!

Kanal D’de Üç Yıllık Haberi Yeniymiş Gibi Sundular!
Kanal D'nin başarılı magazin programı 2. sayfa'dan skandal bir haber! Program üç yıl önce olan bir olayı bugünmüş gibi göstererek büyük tepki topladı. İşte detaylar!

Habercilik zor zanaat. Hele hele ülkemizde sapla samanın, doğruyla yanlışın birbirine karıştığı, gerçeğe ulaşmak için kılı kırk yarmak gerektiği zamanlarda bu işi hakkıyla yapanların işi gerçekten zor. Öyle ki doğru haber yaptıkları için ceza bile alanlar oluyor. Öyle ki doğru haber yapmak suç sayılıyor. Ama ne olursa olsun haberin gerçeği er ya da geç ortaya çıkıyor. Gerçek haber ortaya çıktığı zaman utanmaktansa ve mahcup olmaktansa daha önceden temkinli davranıp yapılacak haberi biraz araştırmak ve doğrusunu yapmak daha önemli hale geliyor. Geçtiğimiz günlerde işte tam da böyle bir haber yapıldı Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa Programında. Üç yıl önce meydana gelen bir olay sanki bugün olmuş gibi haber yapıldı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Peki neydi bu haberin konusu. Canlıtv takipçileri için işte detaylar.

Serdar Ortaç Haberi Şoke Etti!

Hafta içi her gün Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programı aldığı konuklar ve yaptıkları haberlerle adından sıkça söz ettiriyor. Programda yer alan haberler genelde magazin dünyasını yakından ilgilendiren konulardan oluyor. Sunucular da bu haberleri konuklarıyla ve kendi aralarında derinlemesine irdeliyorlar. İşte yazımıza konu olan olayda böyle magazinsel bir haber… 2. Sayfa programında yayınlanan şarkıcı Serdar Ortaç’a ait bir fotoğraf bir anda doğru haber ve yanlış haber olayını yeniden gündeme getirdi.

3 Yıl Önce Olan Olayı Bugün Olmuş Gibi Haber Yaptılar!

Şarkıcı serdar Ortaç bundan tam üç yıl önce 2016 senesinde Kıbrıs’ta kumar oynarken görüntülenmiş ve o zaman sataçı hakkında haberler yapılmıştı. Kumar yüzünden servetinin büyük bir kısmını kaybeden Serdar Ortaç, 2016 yılında konser için gittiği Kıbrıs’ta kumar oynamış ve 100 liralık bahis karşılığında 504 bin lira 55 kuruş kazanmıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Işın Karaca’nın konuk olduğu canlı yayında bir skandala imza attı. İkili, "2. Sayfa'nın özel haberi" diyerek Serdar Ortaç'ın 2016 yılında bir makineden kumar oynadığı iddia edilen fotoğrafı yayınladı. Araştırmadan yapılan böyle bir haber ise program adına bir skandal olarak değerlendirildi.

20-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar