Çarpışma ne zaman final yapıyor, yeni sezonda da devam edecek mi?

Çarpışma ne zaman final yapıyor, yeni sezonda da devam edecek mi?
Canlı Tv olarak sizler için araştırdık. Çarpışma ne zaman final yapıyor, yeni sezonda da devam edecek mi, işte cevaplar.

Show TV ekranlarında Ay Yapım imzasıyla yer alan Çarpışma çok iyi reyting almasa da izlenmeye devam ediyor. Sosyal medyada ise sürekli final yapacağı iddia ediliyor. Biz de sizler için araştırdık. Çarpışma ne zaman final yapıyor, yeni sezonda da devam edecek mi, işte cevaplar.

Çarpışma Ne Zaman Final Yapıyor? Yeni sezonda da devam edecek mi?

Son günlerde Çarpışma'nın final tarihi gündeme gele de bu haberler sürekli yalanlanıyor. Artık dizinin final tarihi kesinleşti. Çarpışma 30 mayıs Perşembe akşamı 24. Bölümüyle final yapacak. Yeni sezonda ise devam etmeyecek. Çünkü Çarpışma dizisi zaten bir sezon olarak planlanmıştı.

Çarpışma da Final Dedi

Aslında Çarpışma dizisi bir sezonluk planlanmıştı ve sezon sonuna kadar yayında olacaktı. Kasım ayında başlayan dizi haziranda bitecekti. Ancak dizinin mart ayı sonunda hızlı reyting kaybetmesi kulisleri erken final eklentisine soktu. Kulisler pek de haksız sayılmamalı, zira 4 milyon izleyiciyle fırtına gibi esen dizi son haftalarda 2 milyona kadar geriledi. Bu önlemez kayıp nedeniyle dizi 24. Bölümde final kararı aldı.

Önümüzdeki sezon devam edecek mi?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz,Melisa, Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın paylaştığı Çarpışma dizisi Show Tv ekranlarında perşembe akşamları ekranlara geliyor. Her ne kadar in tek sezon olarak planlansa da dizinin çok sevilmesi ve olumlu tepkiler alması "Acaba 2 sezon olur mu?" dedikodularına yol açmıştı. Her şey yolunda giderken Mart ayı reyting istatistikleri istenildiği gibi gitmeyince önümüzdeki sezon yayınlanmayacağı da netlik kazanmış oldu.
Ezel dizisinden de tanıdığımız Uluç Bayraktar'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Çarpışma dizisinin senaryosunda yine güçlü ir kalem olan Ali Aydın imzası var. Ancak bazen işler istenildiği gibi gitmeyebiliyor. 4 milyonu geçkin izleyicisiyle ortalığı kasıp kavuran ve Perşembe akşamlarına ambargo koyan dizi son haftalarda izleyicisinin yarısını başka dizilere kaptırdı.

Perşembe akşamlarının aksiyon dizisi Çarpışma planlandığı gibi tek sezon olarak 30 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara veda edecek.

Çarpışma Dizisinin Konusu

Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre. Birbirleriyle ir çarpışma sonucu tanışan dörtlü. Bu dört karakterin bir kazayla birlikte, hayatlarının kesişmesidir Çarpışma’nın konusu. Kadir Adalı’nın “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!” sözleri diziyi özetliyor. Dışarıdan bakıldığında gerçekleşmesi imkansız görünen kazadaki korku dolu anların heyecanı yükselttiği, adeta bir görsel şölen sunan teaser, oldukça merak uyandırdı. Canlı Tv olarak izlere böyle güzel bir dizi hazırladığı için Show Tv ve Ay Yapıma teşekkür ediyoruz.

 

21-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar