Seksenler yeniden mi yayınlanacak?

Seksenler yeniden mi yayınlanacak?
Televizyon ekranlarına damga vuran dizi Seksenler dizisi devam mı edecek? Seksenler yeniden mi yayınlanacak? İşte Birol Güven'den flaş açıklama!

Seksenli yılların en güzel hallerini ekranlara getiren dizi Seksenler yeniden mi yayınlanacak? Uzun süre ekran macerasına devam eden dizi Seksenler, 2017 yılında final yapmıştı. Büyük ilgi ile izlenen dizinin hayranları bu habere çok üzülmüştü. Büyük üzüntü yaşayan kitle dizinin tekrardan ekranlara gelmesini istiyordu. Şuan da TRT 1 ve 360 TV'de yayınlanan eski bölümlerin bile izlenme oranları oldukça yüksek. Tüm bu ısrarların ardından dizinin senaristi Birol Güven'den izleyici mutlu edecek bir açıklama geldi. Bu haberin ardından Seksenler takipçilerini büyük bir heyecan sardı. Seksenler yeniden yayınlanacak mı? Seksenler'in yeni bölümleri çekiliyor mu? İşte ayrıntılar.

SEKSENLER YENİDEN BAŞLIYOR!

Ayrılsak da Beraberiz, Aşk Emek İster, Doksanlar, Kadın İsterse, Keşke Hiç Büyümeseydik, Sevda'nın Bahçesi, Zengin Kız Fakir Oğlan, Çocuklar Duymasın, Dijital Esaret, Pam uk Prens, Mandıra Filozofu İstanbul, Merdiven Baba, Yengen ve Şengen ve Mandıra Filozofu gibi yapımlara imzasını atan senarist Birol Güven'den herkesi heyecandıracak bir açıklama geldi. Birol Güven kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bana en çok sorulan soru; Seksenler devam edecek mi? Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyuncu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında..." şeklinde ifadeler kullandı. Birol Güven'den gelen bu açıklama Seksenler takipçileri adeta havalara uçurdu. Peki Seksenler dizisi yeni bölümleri ile reyting sıralamalarında kaçıncı sıraya yerleşecek?

SEKSENLER KADROSU

Fehmi : Rasim Öztekin

Rukiye : Özlem Türkad 

Ahmet : Şoray Uzun

Gülden : Ayşe Tolga

Nazlı : Yasemin Çonka

Ergun : Serhat Kılıç

Çağatay : İlker Ayrık

Butik Ali : Hakan Bulut

Şahin : Ceyhun Fersoy

Elvan : Begüm Öner

Pastacı Sami : Berat Yenilmez

Bekçi : Hacı Ali Konuk

Laz Komiser : Onur Dilber

Selahattin : Yasin Kaya

Fatma : Suzan Kardeş

Mehmet : Ayberk Atilla

Nurten : Tolunay Donat

Niyazi : Haluk Özenç

İdris : Tahsin Taşkın

Mustafa : Aşkın Şenol

Yıldız : Özlem Balcı

Basri : Mehmet Elmas

Hayati : Erkan Köse

19-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler