TFF 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?

TFF 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?
TFF 1. Lig'de heyecan dolu play-off zamanı geldi çattı. Futbolseverler "TFF 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?" gibi sorular soruyor. İşte cevabı.

TFF 1. Lig'de normal sezon sona erdi. Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu. Gözler Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off maçlarına çevrildi. Play-off hakkı elde eden dört takım kozlarını paylaşacak. Futbolseverlerin en çok merak ettiği şey ise play-off maçlarının hangi kanalda olduğu.

TFF 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?

TFF 1. Lig bu sezon da, önceki sezonda olduğu gibi beIN Sports ekranlarında yayınlandı. Play-off karşılaşmaları da beIN Sports'tan ekrana gelecek. Takımlarının Süper Lig'e yükselmesini dört gözle bekleyen taraftarlar birbirinden heyecanlı karşılaşmalara şahit olacak. Adana Demirspor, Bursaspor, Akhisarspor ve Fatih Karagümrük takımları play-off mücadelesi verecek. Play-off eşleşmeleri ve maçların hangi tarihte oynanacağı da belli oldu.

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'den düşen Akhisarspor ile 2. Lig'den çıkan Fatih Karagümrük, TFF 1. Lig play-off yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Akhisarspor düştüğü sezonun hemen ertesinde yeniden Süper Lig'e çıkmak istiyor. Fatih Karagümrük ise uzun yıllardır devam eden Süper Lig hasretini sonlandırmanın hesaplarını yapıyor. Akhisarspor ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadele 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'da başlayacak. Bu maçın rövanşı ise 26 Temmuz Pazar akşamı yine saat 21:00'da başlayacak.

2010 yılında şampiyon olmasından 9 yıl sonra küme düşen Bursaspor, uzun yıllar önce küme düşmesinin ardından bir daha Süper Lig yüzü göremeyen Adana Demirspor, TFF 1. Lig play-off yarı finalinde eşleşen diğer takımlar oldular. Son dönemde hemen hemen her yıl play-offa kalan Adana Demirspor bir türlü şeytanın bacağını kıramadı. Bu sezon da Süper Lig'e yükselmek için bir şans yakaladı. Bursaspor ise kendini fazla özlettirmeden Süper Lig'e dönmek istiyor. Bursaspor ile Adana Demirspor arasındaki TFF 1. Lig play-off maçı 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'da başlayacak. Rövanş ise 26 Temmuz Pazar akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Bu maçlardan galibiyetle ayrılan iki ekip play-off finalinde karşı karşıya gelecek. Play-off finalinin oynanacağı tarih de belli oldu. Süper Lig'e çıkan son takımın belli olacağı TFF 1. Lig play-off maçı 30 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Play-off finaline hangi stadın ev sahipliği yapacağı henüz belli değil.

20-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar