Kanal D’de yeni program: Şarkılar Bizi Söyler başlıyor

Kanal D’de yeni program: Şarkılar Bizi Söyler başlıyor
Fantezi müziğin iki güçlü kadın ve erkek vokali ile klarnet ustası aynı programda bir araya geldi. Sibel Can ve Hakan Altun ikilisine klarneti ile Hüsnü Şenlendirici eşlik ediyor.

Yüzleşme, Neler Oluyor Hayatta ve Konuştukça gibi programlara imza atan Kanal D’de yeni bir program daha başlıyor. İzleyici merak ediyor, Şarkılar Bizi Söyler programının konsepti nedir, sunucuları kimlerdir? Şimdi detaylar

Kanal D’de yeni program: Şarkılar Bizi Söyler başlıyor

Gelinim Mutfakta, Arda ile Omuz Omuza, Balçiçek’le Sohbete Geldik gibi programlarla halkın nabzını tutan Kanal D ekranlarında yepyeni bir program daha başlıyor. Fantezi müziğin iki güçlü kadın ve erkek vokali ile klarnet ustası aynı programda bir araya geldi. Sibel Can ve Hakan Altun ikilisine klarneti ile eşlik eden Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler Perşembe günleri yayınlanacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği program 25 Şubat Perşembe akşamı ilk bölümüyle kanal D ekranlarındaki yolculuğuna başlayacak.

Evler müziğe doyacak

Fantezi müziğin iki ünlü ismi Sibel Can ve Hakan Altun’un sunuculuğunu üstlendiği, Hüsnü Şenlendirici’nin de klarneti ile onlara eşlik ettiği “Şarkılar Bizi Söyler', “Evler müziğe doyacak” sloganıyla izleyicisiyle buluşacak. Her hafta sanatıyla, sesiyle müzik dünyasına adını altın harflerle yazdıran bir sanatçının hayatı, söylediği şarkılar ve dostları, sürprizler ile birlikte irdelenecek. Tek amacı müzik olan ve şarkılarıyla gönüllerde taht kuran müzik duayenlerinin felsefeleri, şarkıları ve unutulmaz besteleri Sibel Can ve Hakan Altun’un yorumuyla yeniden hayat bulacak. Keyifli seyirler.

Hakan Altun kimdir?

1972 doğumlu şarkıcı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuvarı mezunudur. İlk olarak Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çalan Altun, "Hakan" adlı albümüyle tanınmaya başladı. Uzun yıllar beyin tümörüyle savaşan Hakan Altun’un 14 albümü yayınlandı.

Diskografi

Hakan (1999) (Bay Müzik)

Ağlamak Yok Yüreğim (2000) (Sindoma Müzik)

Nefesimsin (2002) (Sindoma Müzik/Bora Müzik)

Yaralı Bir Aşkın Öyküsü (2003) (Esen Müzik)

Hediye (2005) (Esen Müzik)

Küstüm Aşklara (2006) (Esen Müzik)

Aşk, Ayrılık ve Adam (2007) (Esen Müzik)

Aklın Bende Kalmasın (2008) (Çınar Müzik)

Tercihimdir (2010) (Çınar Müzik)

Senden Sonrası (2012) (Esen Müzik)

Dedemin İlahileri (2014) (Esen Müzik)

Aşk Lütfen Gel (2015) (Poll Production)

Konu: Aşk (2017) (Poll Production)

Usta Çırak (Cengiz Kurtoğlu ile birlikte) (2018) (Poll Production)

18-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar