Coşkun Sabah Tavuk ve Yumurta Sektörüne Giriyor

Coşkun Sabah Tavuk ve Yumurta Sektörüne Giriyor
Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Coşkun sabah yaptığı bir açıklamayla yeni bir sektöre girdiğini duyurdu. Ünlü isim çiftlik kiralayarak yumurta üreteceğini açıkladı.

Magazin ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve zaman zaman açıklamalarıyla olay olan Türk Sanat müziği şarkıcısı Coşkun Sabah’ın son açıklaması ve kararı yine sosyal medya ve magazin dünyasında çok konuşulmaya başlandı. Özellikle pandemi döneminde yaptığı açıklamalarla maddi olarak zor durumda kalındığını dile getiren ve yine polemiklere giren ünlü isim son açıklamasını Ali Eyüboğlu’nun sunduğu Magazin Noteri adlı programda yaptı. Zaman zaman farklı sektörlerde de iş yapan ve ancak asıl mesleği olan müziği hiçbir zaman bırakmayan ünlü isim Coşkun Sabah programda yeni mesleğini açıkladı. Takipçilerinin ve sevenlerinin adeta şok olduğu yeni mesleği için çalışmalara başlandığını da belirten Coşkun Sabah’ın açıklamaları çok ses getirdi. İşte Coşkun Sabah’ın yeni mesleği ve ünlü ismin açıklamaları!

Müzik Sektörü Her Zaman Her Zaman Sıkıntı Yaşıyor

Türk Sanat Müziği’nin önde gelen isimlerinden Coşkun Sabah zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada yer alan açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak pandemi döneminde maddi olarak zor durumda kaldığından bahseden ve uzun süre bu konu hakkında konuşulan Coşkun Sabah şimdilerde yeni bir mesleğe yönelmiş durumda. Magazin Noteri programına konuşan Coşkun Sabah yeni mesleğini ilk kez açıkladı. Ünlü isim yaptığı açıklamada “Müziği bırakmıyorum, sadece iyi bir gelir getireceğini düşünerek bu işi yan bir iş olarak konuyu iyi bilen yakın bir arkadaşımla hayata geçirdik. Müzik sektörü her kriz ortamında en büyük darbeyi alan sektör haline geldi. Deprem olur, acı yaşarız, afet olur müzik susar. Doğal bir şey elbette, yapılacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Coşkun Sabah Yumurta Sektörüne Giriyor!

Ünlü isim daha sonra yaptığı açıklamayla adeta herkesi şok ederek yeni mesleğini açıkladı. Coşkun Sabah “Bu nedenle ben de iyi bir gelir kaynağı olacağını düşünerek arkadaşım Özkan Bey’in önerisiyle bu işe adım attım. Günde 15 bin yumurta üretimi yapacak olan boş bir tesisi kiraladık ve yakında işler hale getiriyoruz. Yarka cinsi 15 bin tavuk birkaç gün içinde Eskişehir’deki çiftliğimize geliyor. Tavuklar riskli hayvanlar sigortaladık” ifadelerini kullandı. Ne diyelim bizde ünlü isme yeni girdiği bu işte bol kazançlar diliyoruz.

18-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar