Kanal D'den 3 yeni program!

Kanal D'den 3 yeni program!
Birbirinden başarılı dizileri ve programlarıyla izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D gündüz kuşağını zenginleştiriyor. İşte Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz 3 yeni program!

Gelinim Mutfakta, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ve Arda'nın Mutfağı gibi başarılı programlara sahip olan Kanal D gündüz kuşağını 3 yeni program ile zenginleştiriyor. Neler Oluyor Hayatta, Beşinci Tat ve Balçiçek ile Dr. Cankurtaran programları yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanarak evlerimize konuk olacak. İşte detaylar;

NELER OLUYOR HAYATTA?

Daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programını birlikte sunan Seda Akgül ve Hakan Ural ikilisi yeni bir programa imza atıyor. Sosyal hayattan ve magazin dünyasından her şeyin konuşulacağı Neler Oluyor Hayatta? programı haftaiçi her gün sabah 09:00-11:30 saatleri arasında Kanal D ekranlarında olacak. Yorumlarıyla izleyicilerin ilgisini çeken Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunumuyla canlı yayında gündeme dair konular ele alınacak. 

Neler Oluyor Hayatta 7 Ekim Pazartesi itibariyle haftaiçi her gün 09:30'da Kanal D'de!

MÜGE AKGÜN'ÜN SUNUMUYLA BEŞİNCİ TAT

Gastronomi ve seyehat kültürü konusunda önemli yazarlardan biri olan Müge Akgün bu sezon Beşinci Tat isimli programla Kanal D ekranlarında olacak. İş, spor, sanat, turizm ve siyaset dünyasının önemli isimleri birbirinden ünlü şeflerle “Beşinci Tat”ta bir araya geliyor. Özel misafirlerini kültür dolu programında ağırlayacak Müge Akgün her cumartesi saat 14:00'da evlerimize konuk olacak.

Beşinci Tat 5 Ekim Cumartesi itibariyle her cumartesi 14.00'da Kanal D ekranlarında!

BALÇİÇEK İLE DR. CANKURTARAN YAKINDA KANAL D'DE

Kanal D ekranlarında çok yakında başlayacak sağlık programı Balçiçek ile Dr. Cankurtaran hasta ve hasta yakınlarından oluşan konuklarıyla izleyicileri birçok konuda aydınlatacak. Alanında uzman doktorların katılacağı programda zaman zaman ünlü isimlerde yer alacak. Sağlık alanındaki yenilikler, yeni tedavi yöntemleri, dünyadaki araştırmalar, çok özel bilgiler ve sağlığınız için merak ettiğiniz her şey "Balçiçek ile Dr. Cankurtaran"da izleyiciler ile buluşacak!

Balçiçek ile Dr. Cankurtaran çok yakında Kanal D gündüz kuşağında!

08-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar