Kanal D’den Beyaz Show Kararı!

Kanal D’den Beyaz Show Kararı!
Ekranların tam 21 yıl süren başarılı programı Beyaz Show'la ilgili Kanal D'den son karar! Program yeniden başlayacak mı? Beyaz Show'la ilgili son haberler!

Bundan tam 23 yıl önce ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. O zamanlar kim bu toy delikanlı, ekranda böyle sulu sohbet olur mu, çok sürmez biter sezon sonu gibi pek çok söz söylendi hakkında. O ise bildiği doğru yoldan ayrılmadı, eleştirileri göz ardı etmedi ama çokta etkisinde kalmadı. Bir masası, üzerinde bir telefonu, konuklarını kabul ettiği üçlü bir koltuğu vardı.

Sahnesi o zamana göre fena değildi ama büyük değildi. Stüdyosu küçüktü dekoru sıradandı. O ise tüm bunların ayrıntı olduğuna inanarak devam etti yayınlarına. Davet ettiği konuklara sorduğu sorular alışılmış tarzda değdi, sıkıştırırdı ama gönül almasını bilirdi. Yayınının başından sonuna kadar program konukları, stüdyoda bulunan özellikle genç konuklar, evlerinde televizyon başında oturan seyirciler gözlerini ondan ayıramazdı. Eğlenirlerdi. Her Cuma akşamı bu böyle devam etti. Beyaz Show’dan bahsediyoruz.

Ekran klasiği, bir fenomene dönüşen eğlence programı, gençlerin utkusu, çok öğrenci yetiştiren bir okul Beyaz Show’dan. Haberimizde bu yönde. Kanal D Beyaz Show’la ilgili kararını verdi.

Bir Devir Kapandı!

Genç Sunucu, şovmen Beyazıt Öztürk ilk Beyaz Show’la ekrana çıktığında seneler 1996 yılını gösteriyordu. Son yayın tarihi ise 2017 oldu. Arada sadece 2000 -2001 yılındaki Star Tv macerası sayılmazsa aralıksız 21 yıl süren bir yayın. Ve sonunda Kanal D’de 2017 yılında yeniden başlamak üzere sezon finali arası verişi ve bir daha başlayamaması… Ama aynı zamanda bitti denememesi de… İşte bu bitti sonunda geldi.

Sezon finalinden itibaren Kanal D programlar listesinde varlığını koruyan ve bir umut olarak her başlanabileceği beklenen Beyaz Show sonda kanal tarafından yapılan bir düzenlemeyle Beyaz Show programları arşive kaldırıldı. Böylece program kanalda resmen bitmiş oldu. Programın başka bir kanalda başlayıp başlamayacağı ise şimdilik belli değil.

Dünyaca Ünlü Konukları!

21 yıl boyunca tam anlamıyla bir konuk değirmeni olan programa binlerce konuk katılmıştır. Bunların içinde ünlüsü ünsüzü, yenisi eskisi oldu. Vefat edeninden mesleği bırakanına, ünlü olanından kaybolup gidenine kadar pek çok konuk. İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Serdar Ortaç, Ferdi Yatfur, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz… Bunlar ilk akla gelen konuklardan… Birde dünyaca ünlüleri var… Dany Brillant, Samanta Fox, Soca Boy, Ruslana, Bai Ling, Carmen Electra, Kerim Abdülcabbar…

Yeniden başlamasını sabırsızlıkla bekleyeceğimiz programlardan Beyaz Show…

19-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler