Kanal D'den büyük adım! Kanal D Drama ABD'de yayına başladı

Kanal D'den büyük adım! Kanal D Drama ABD'de yayına başladı
Kanal D'den büyük adım! Kanal D Drama ABD'de yayına başladı. Sürekli olarak Türk dizisi yayınlamaya devam eden Kanal D Drama, geçtiğimiz günlerde ABD' de yayın hayatına girdi.

Kanal D'den büyük adım! Kanal D Drama ABD'de yayına başladı. Gectıgımız yıl yayın hayatına başlayan Kanal D Drama, ABD'de yayınlanmaya başlandı. Sürekli olarak Türk dizisi yayınlamaya devam eden Kanal D Drama, geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde de yayın hayatına girdi. Kanal D tarafından gerçekleştirilen Kanal D Drama kanalında kesintisiz olarak Türk dizileri yayınlanmakta.

Arjantin, Bolivya, Şili, Ekvador, Panama, Peru ve Uruguay ülkelere kesintisiz olarak Türk dizisi yayını sunan Kanal D Drama kanalı, bundan böyle Amerika Birleşik Devletleri'nde de yayın hayatına başladı.

Latin Amerika'da yer alan 7 ülkede yayınlanmaya devam eden Kanal D Drama, yayınlanan Türk dizileri ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Özellikle Erkan Petekkaya başrolünü üstlendiği Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi büyük ilgi gören diziler arasında yer alıyor. 


ABD'de yayın hayatına başlayan Kanal D Drama'nında bağlı bulunduğu Kanal D Müdürü Murat Saygı yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;
'Kanal D, gerek açık kanallarda, gerek pay TV dünyasında, gerekse de isteğe bağlı dijital platformlarda yer alan iddialı dramalarıyla Türk kültürünü, ülkemizin coğrafi güzelliklerini ve tarihi zenginliğini dünya ile paylaşmaya devam edecek.'
Ardından Kanal D İnternational Direktörü Kerim Emrah Turna ise,' 'Kanal D Drama, ilk Türk dizi kanalı olmuştu. Comcast aracılığıyla ABD’deki seyirciye ulaşacak olan ilk ‘Türk dizi kanalı’ olmaktan da büyük gurur duyuyoruz.' sözlerini kullandı.

Kanal D sahibi Erdoğan Demirören kimdir?

28 Ağustos 1938 yılında dünyaya gelen Erdoğan Demirören, İnegöl doğumludur. Demirören Holding sahibi olan Erdoğan Demirören, bir çok markanın ortakları arasında yer almaktadır. 3 çocuk babası olan Erdoğan Demirören, 2018 yılında Kanal D kanalını da satın almıştır.

İçeriğinde Kanal D, CNN Türk, Hurriyet, Posta gibi medya gruplarını barındıran Yaysat, toplamda 1 milyar 250 milyon dolara Doğan Medya Grubu'na satılmıştır.

Erdoğan Demirören sahibi olduğu kuruluşlar

Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama

03-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar