Tolgahan Sayışman'dan Elveda Rumeli müjdesi

Tolgahan Sayışman'dan Elveda Rumeli müjdesi
Elveda Rumeli dizisinin finalinin yarım kaldığını dile getiren Tolgahan Sayışman hayranlarına müjdeli haberi katıldığı YouTube programından verdi!

Şimdilerde TRT 1'de yayınlanan Şampiyon dizisinde rol alan başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, Onedio'nun YouTube kanalına konuk oldu.

Programda hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Sayışman, bir döneme damgasını vuran 'Elveda Rumeli' dizisi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Tolgahan Sayışman'dan Elveda Rumeli açıklaması

2007-2009 yılları arasında atv ekranında izleyiciyle buluşan, toplamda 83 bölüm süren dizi hakkında ilk defa açıklamalarda bulunan Sayışman dizi hakkında gelen soruya "Çok güzel günlerdi. Ne çabuk geçmiş, dönüp bakınca, dün gibiydi.2,5 senem geçtiği benim Makedonya’da… Harika günlerdi. Yaptığımız iş çok keyifliydi.O işte olmaktan dolayı hep çok mutlu olmuşumdur. Hep gururla söylemişimdir" diyerek cevap verdi.

"Elveda Rumeli tarzında proje ile ekrana gelme ihtimalim yüksek"

Programın devamında Sayışman, Elveda Rumali dizisinin finalinin yarım kaldığını ve bu nedenle Elveda Rumali dizisinin devamı niteliğinde bir senaryo yazdığını belirtti ve sözlerine şöyle devm etti; “Benim Elveda Rumeli’nin devamı niteliğinde yazdığım bir hikaye var. Belki, bunu ileri ki zamanlarda hayata geçirebilirim. Çünkü Elveda Rumeli’nin yarım kalmış bir finali var. Ne kadar bizi üzse de Balkan Savaşları, çok hoş zamanlar değil. Benim baba tarafının yaşadığı birebir anılar var. Babaannemden dinlediğim bir sürü hikaye var. O hikayeleri böyle bir finale bağlayıp Elveda Rumeli ama bir gün sana merhaba deriz belki”

Tolgahan Sayışman

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tam adı ile Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul doğumuştur. 2005 yılında Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması olan Manhunt International'da dünya birincisi seçilerek ülkemizi temsil etmiştir. Daha sonra Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almış oyunculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle zamanının efsane dizisi Elveda Rumeli'de canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden Lale Devri dizisinde başrol oynamıştır. Aşk Tutulması ve Aşk Geliyorum Demez isimli iki romantik komedi filmi çeken oyuncu son olarak Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde yer almıştır.

Tolgahan Sayışman şimdilerde TRT 1'de yayınlanan 'Şampiyon' dizisinde Fırat Bölükbaşı karakterine hayat vermektedir.

04-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar