Kanal D’den Evde Sinema Sürprizi!

Kanal D’den Evde Sinema Sürprizi!
Koronavirüs sebebiyle evde kalınmasının çağrısının yapıldığı bu günlerde evde kalanlar için Kanal D Evde Sinema sürprizini seyircisinin hizmetine sundu. İşte detaylar!

Türkiye’nin en çok seyredilen özel televizyon kanallarından Kanal D uzun süredir seyircinin beğeniyle seyredebileceği yapımları ekrana getiriyor. Uluslararası yayın yapan Kanal D kurulduğu günden itibaren yaptığı programlarla, dizi ve diğer yapımlarla seyirci açısından kendine özel bir yer edindi ve bu yerini korumayı başardı. Kanal yaptığı program ve dizilerle seyirciye değişik ve farklı içerikte yüzlerce yapım sunarken zaman zaman da yaptığı yayınlarla eleştirildi ya da umduğu başarıyı yakalayamadı. Son birkaç sezondur eski izlenilirliğinden uzak olan kanal bu sezon ekrana getirdiği yapımlarla yeniden yükseliş trendine girerken son günlerde ülke olarak yaşadığımız koronavirüs salgını dolayısıyla da üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Ekrana getirdi dizilerin ve bazı seyircili programların çekimleri durdurulurken kanal ayrıca evdekal çağrısına destek olmak için arşivinde bulunan yabancı ve yerli yapım sinema filmlerini de seyircinin izlemesi için açtı. İşte detaylar!

Kanal D’den “evdekal” Çağrısına Filmli Destek!

Ülkemizde hızla yayılma eğilimi gösteren ve bu sebeple önlenmesi için tüm yetkili kurumlar ve vatandaşlarla birlikte çalışılan koronavirüse karşı evdekal kampanyasına Kanal D’den destek geldi. Kanal arşivlerinde olan pek çok yabancı ve yerli yapım filmleri seyirciye açarak evde kalırken zamanlarını değerlendirebilme imkanını sunmaya çalışıyor. Vatandaşların toplu olarak bulunma yerlerine gitmemeleri ve sokaklarda bulunmamaları için evlerinde kalmaya yönelten çağrılar her kesimden destek görüyor. Vatandaşların evde sıkılmadan zaman geçirebilmeleri için de Kanal D bünyesindeki pek çok filmi resmi internet adresinden izleyiciye sundu.

Kanal D’den Yerli Film!

Koronavirüs sebebiyle evlerinde kalarak çağrılara uyan vatandaşların evde sıkılmadan kaliteli vakit geçirmeleri için Kanal D pek çok filmi izleyiciye sundu. Kanalın internet adresi üzerinden HD kalitesinde izleyiciye açılan yabancı ve yerli filmlerden bazıları şunlar; Umut Işığı, Muhbir, Suçlu, Ölümcül Takip, Ana Cadde, Sahte Cennet, Sanal Hayatlar, Yeniden başlamak, Zirveye Giden Yol, Aşkın halleri, Siyah ya da Beyaz, Dokuz Peruklu Kız. Beceriksiz Katil, Uyuyana Kadar, Aşkın Beş hali, Çetin Ceviz 1, Çetin Ceviz 2, Boşu Bir Yerde, Şimdi Aşk, Zengin Kısmet, Mahrumlar, Elimiz Mahkum…  Bu filmleri izlemek için Kanal D internet adresine girmeniz yeterli.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar