Ünlü Yıldız Hayatını Kaybetti!

Ünlü Yıldız Hayatını Kaybetti!
Tiyatronun ve sinemanın Usta oyuncusu, seslendirme sanatçısı Levent Ünsal bu akşam geçirdiği kalp krizi sonrasında 55 yaşında hayatını kaybetti! İşte detaylar!

Dün hayatını kaybeden sinema oyuncusu ve ses sanatçısı Muhterem Nur’un ardından bir vefat haberi daha geldi. Tiyatro, sinema ve dizilerin usta oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal bu akşam hayatını kaybetti. Usta oyuncunun kalp krizi geçirdiği ancak kurtarılamadığı gelen haberler arasında. 55 yaşında olan ve uzun yıllardır oyunculuk ve dublaj sanatçılığı yapan usta oyuncu aynı zamanda bir dönem özel radyolarda sunuculuk da yapmıştı. Ünlü isimlerin usta oyuncunun vefatının ardından sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirdikleri görülürken Levent Ünsal’ın yakınlarından herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyuncunun kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği haberini ise oyuncular sendikası sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar!

Usta Oyuncu Levent Ünsal Hayatını Kaybetti!

Trk Tiyatro ve sinemasının başarılı oyuncularından ve aynı zamanda dizilerde de rol alan usta oyuncu Levent Ünsal bu akşam geçirdiği kalp krizi sonrası kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 55 yaşında olan ve pek çok tiyatro ve sinema filminde de rol alan oyuncu aynı zamanda dublaj seslendirmenliği de yapıyordu. Oyuncunun vefat haberini oyuncular sendikası twitter hesabından duyurdu. Oyuncular Sendikası açıklamasın da “değerli tiyatro, sinema, dizi ve seslendirme oyuncusu meslektaşımız Levent Ünsal’ı kaybettik, çok üzgünüz başımız sağolsun” ifadelerini kullandı. Levent Ünsal’ın hayatını kaybetmesinin ardından pek çok seveni üzüntülerini dile getirdi.

Selen Öztürk: “Ahh Levent… Çok üzüldüm… Çok erken… Oyuncu, seslendirme sanatçısı dostum Levent Ünsal’ı kaybetmişiz. Ailesine sonsuz sabır diliyorum. Nurlar içinde uyu.”

Ceyhun Yılmaz: “Kardeş… Sende patavat eksiği var” derdi bana. Ustamız, radyodaki müdürümüz ağabeyimiz Mekteb-i Sultani ve Ortaoyuncuların kaliteli öğrencisi – eğiticisi… Ruhun Şad olsun Levent Ünsal.”

Özgür Özgüldün: “Ahhh canım abim… Güzel abim Levent Ünsal! Güle güle uğurlar olsun…”

Levent Ünsal Kimdir?

Levent Ünsal 1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda eğitim gördü. 1983 – 2002 yılları arasında Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda 20 oyuncu görev aldı. Türkiye’nin ilk konuşan radyo programcısı olarak Kent FM’de radyoculuğa başladı. Levent Ünsal aynı zamanda pek çok tiyatro, sinema ve dizilerde rol aldı. Bunlar arasında Boş Gezegen ve Kalfası, Koltuk Sevdası, Yeter Anne, Baba Oluyorum, Yasak Elma, Yalancı Romantik, CSI Canını Sevdiğimin İstanbul’u, İffet, Rus Gelin, Köşe Dönücü, Pardon…

Usta oyuncu Levent Ünsal’a biz de canlitv.com ailesi olarak Allah’tan Rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

21-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar