Savaşçı neden yok? 22 Mart Pazar

Savaşçı neden yok? 22 Mart Pazar
FOX TV'den ekrana gelen Savaşçı'nın yeni bölümü bu hafta ekrana gelmedi? Herkesin ilgiyle izlediği Savaşçı yeni bölümü bu hafta neden yok?

Her Pazar akşamı Savaşçı dizisini ekrana getiren FOX TV, sevilen dizinin yeni bölümünü bu hafta ekrana getirmedi. Savaşçı dizisini izlemek için televizyon karşısına geçen izleyiciler, dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığını gördü. Limon Film imzası taşıyan diziyle ilgili "Savaşçı neden yok?", " Savaşçı 97. bölüm ne zaman yayınlanacak?" gibi sorular sormaya başladır. İşte Savaşçı dizisinin 97. bölümünün 22 Mart Pazar akşamı yayınlanmama nedeni ve yayınlanacağı tarih.

Savaşçı neden yok? 97. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Savaşçı dizisi, bölümleriyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçiriyor. Ancak bu hafta Savaşçı izleyicileri, yeni bölümü izleme imkanı bulamadı. Savaşçı dizisinin yeni bölümü bugüne kadar yayın akışında yer alıyordu. Ancak Savaşçı'nın yeni bölümünün yayınlanmasına saatler kala apar topar yayın akışından kaldırıldı. İnsanlar sevilen dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor.

Yeni bölümün yayınlanmama sebebi tahmin edebileceğiniz üzere koronavirüs. Hayatın tüm alanlarını etkisi altına alan koronavirüs, dizi sektörünü de sekteye uğrattı. Pek çok dizinin çekimi koronavirüs nedeniyle durduruldu. Çekimi bu sebeple durdurulan diziler arasına FOX TV'den ekrana gelen Savaşçı da eklendi. Bu nedenle yeni bölüm de bu haftalık ekrana gelmedi. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli gibi isimlerin başrolde yer aldığı Savaşçı dizisinin 97. bölümü 29 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da FOX TV'den ekrana gelecek.

Bununla birlikte FOX TV ekranlarının diğer dizilerinin akıbeti de merak ediliyor. FOX TV'nin Mucize Doktor gibi sevilen dizileri her zamanki gibi ekrana gelmeyi sürdürecek.

Savaşçı dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Yüzbaşı Haydar, Türk Üssü'ne gizlice sokulan bomba yüklü aracı, üsten uzağa sürerek uzaklaştırır ve araç infilak eder. Herkes Yüzbaşı Haydar'ın sağ kurtulup kurtulmadığını merak eder. Gizli biri tarafından gelen bilgi karargahı şok eder. Bilgiyi alan Kılıç Timi, hemen Kopuz Albay'ın planı doğrultusunda harekete geçer. Tim, ikiye ayrılarak planı işleme sokar. Herkesin kafasında büyük soru işaretleri vardır. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa'nın karargahta güzel haber beklemekten başka yapabileceği bir şey yoktur. Kılıç Timi, planı uygularken kendileri için hazırlanan tuzaktan habersizdir.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler