Kanal D’nin Günlük Dizisi Yaralı Kuşlar Artık Yeni Saatinde!

Kanal D’nin Günlük Dizisi Yaralı Kuşlar Artık Yeni Saatinde!
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi yaralı Kuşlar'ın yayın saati değişti. Yaralı Kuşlar artık 15.45 yerine 17.00'da ekranlara gelecek.Detaylar haberimizde

Stellar Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını İnci Oarr’ın üstlendiği hafta içi her gün yayınlanan Yaralı Kuşlar inişli çıkışlı grafiği ile yapımcısına ve yayıncı kanala kabuslar gördürmeye devam ediyor. Başladığı günden beri reyting olarak istenilene bir türlü ulaşamayan dizi yaz sezonunda da sezon arası vermeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 15.45’te ekrana gelen dizinin yayın saati kanalın aldığı bir kararla değişti. Gelişmeleri canlıtv takipçileri için araştırdık.

Yaralı Kuşlar Zorlanarak Uçuyor!

İnci Oarr’ın yapımcılığında Stellar Yapım tarafından hazırlanan ve hafta içi her gün yayınlanan ve bu haliyle de Kanal D’yi günlük dizi yayınlayanlar kervanına dahil eden Yaralı Kuşlar reyting yönünden bir türlü istikrarı yakalayamadı. Bu durum özellikle Kanal D’ye zor anlar yaşatıyor. Uzun zamandır yayınladığı dizilerde ve programlardan yana şansı bir türlü gülmeyen kanal her dizi de aynı akıbeti yaşıyor ve kan kaybetmeye devam ediyor. Özellikle rakip kanallarla izlenilirlik açısından ara her geçen gün artıyor. Kanal bu duruma çözüm bulmak için Eylül yayın dönemine sıkı bir şekilde hazırlansa da yayında olan program ve diziler içinde küçük değişiklikler yaparak reytingi yakalamaya çalışıyor. Günlük olarak yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisi daha önce saat 15.45’te ekrana gelirken kanalın aldığı bir kararla pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 17.00’da ekranlara gelmeye başlayacak.

Yaralı Kuşlar Konusu ve Oyuncuları!

Yıllar önce ailesinden koparılan ve başka birinin yanında büyümek zorunda kalan bir çocuğun ve yakın çevresinin hikayesini anlatıyor Yaralı Kuşlar. Küçük Ömer henüz bebekken bir trafik kazasında annesini kaybeder ve kendisi de başka birilerinin eline geçerek ailesinden ayrı yaşamak ve büyümek zorunda kalır. Küçük Ömer’e hem annelik hem ablalık yapan Meryem ise yıllar sonra bilmeden Ömer’in gerçek babasının yanında çalışmaya başlar. Ömer’de gerçek babasının evinde ablası bildiği ancak gerçekte ablası olmayan Meryem’le birlikte kalır. Her geçen bölüm gerçekler ortaya çıktı çıkacak geriliminin yaşandığı ve Meryem’le Ömer’in gerçek babası arasındaki duygusal ilişkinin giderek geliştiği dizi özellikle kadın kitlenin beğenisini kazanmış durumda. Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Cemre Melis Çınar, Emre Çaltılı gibi oyuncuları bünyesinde barındıran dizi pazartesi gününden itibaren her gün saat 17.00’da ekranlara gelmeye devam edecek.

29-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar