Kanal D’nin yaz ekranında macera dolu program!

Kanal D’nin yaz ekranında macera dolu program!
Sportif başarıyla birçok yapımda görev alan Hasan Yalnızoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Operasyon 41, pek yakında Kanal D’de başlıyor.

Yarışmalarıyla dikkat çeken Kanal D’nin yaz ekranında macera dolu program başlıyor. İzleyici büyük bir merak ve heyecanla programı adını, hangi ünlü ismin sunacağını merak ediyor. Operasyon 41 isimli programın formatı ve yarışmacıları haberimizde. Şimdi detaylar

Kanal D’nin yaz ekranında macera dolu program!

Sportif başarıyla birçok yapımda görev alan Hasan Yalnızoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Operasyon 41, pek yakında Kanal D’de başlıyor. Kıran kırana geçmesi beklenen yarışmada, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10’ar kişilik iki tim mücadele edecek.

Seçilmiş Savaşçılar Timi başlıyor

Sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu’nun yaptığı Operasyon 41 yarışmasında ödüllü kişiler, zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Hasan Yalnızoğlu’nun her bölümde vereceği görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirilecek. Yarışmacılar, “Seçilmiş Savaşcılar Timi”ne girmek için kıyasıya mücadele ederken yarışma sonunda şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak.

Yok Ediciler ve Kötüler

Yarışma programının hem formatı hem de isimlendirmesi de oldukça iddialı. Her bölümde izleyicileri farklı aksiyon ve maceraya sürükleyecek takımlar, büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda fenomenlerin de içinde yer alacağı “Yok Edici” ve “Kötüler” olarak belirlenen iki ayrı timle mücadele edecek.

Tanıdık isimler de var

Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından seçilen yarışmacılar içinde herkesin yakından tanıdığı isimler de mevcut. 17 Türkiye birinciliği bulunan yüzücü Merve Taneli, 2014 Best Model of Turkey ve Best Model of World birincisi Caner Tanrıverdi, MMA şampiyonlukları bulunan Kübra Gölcü. Bunların dışında kendi alanında ödül kazanmış ve önemli başarıları olan birçok sporcu Operasyon 41’de mücadele edecek. Airsoft oyunu proje alınarak oluşturulan yarışmada yarışmacıların sağlığı üst düzeyde korunacak. Bu nedenle kullanılan silahlardaki biyoplastik mermiler, doğaya zarar vermeyen ve belli bir süre sonra doğada kaybolan malzemeden üretildi.

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

1974 İstanbul doğumlu jimnastikle başladığı spor hayatında futbol, yüzme sporu gibi birçok spor dalında başarılar kazandı. Katıldığı mankenlik yarışmasında Kenan İmirzalioğlu’nun ardından ikinci olan Yalnızoğlu aynı başarıyı Dünya yarışmasında da elde etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu başarıyla bitirdi. Spor kariyerindeki başarılarından sonra Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya’nın ardından ikinci olan Hasan Yalnızoğlu açtığı spor okulunda kendisi gibi birçok sporcu yetiştiriyor. 2014 yılında “Öğrenilmiş Duygular” adındaki kişisel gelişim kitabını çıkaran Yalnızoğlu’na başarılar diliyoruz.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar